2777
2789
عنوان

فردا تولدمه و من غمگین ترینم 😔

196 بازدید | 13 پست

فردا تولدمه و من تو بدترین شرایط زندگیم هستم درگیر دادگاهم و دارم طلاق می‌گیرم 

پارسال تو همین ماه با نامزدم آشنا میشدم از چند روز قبل برای تولدم برنامه چیده بود زنگ زد از خانواده ام اجازه گرفت یه رستوران خیلی شیک رزرو کرده بود دو تا کیک گرفته بود یکی برای مامان و بابام یکی برای رستوران 

یه دسته گل بزرگ و خوشگل گرفته بود با یه دستبند 

بهش گفته بودم رنگ آبی دوست دارم همه چیو آبی گرفته بود 

فکر میکردم روزای سختم تموم شده تا حالا تولد عاشقانه تجربه نکرده بودم خیلی برام خوب و خاطره انگیز بود 

فکر میکردم تا آخر کنارمه بعد این همه سختی و غم و غصه مثل یه فرشته نجات می‌دیدمش خودشم می‌گفت اومدم زخمای تو رو خوب کنم ولی بدترین زخما رو بهم زد 

کاش پارسال همون روز تولدم میمردم و این روزا رو نمی‌دیدم 

به هیچ کس نباید اعتماد کرد واقعا درسته که هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

خدا هیچ وقت نخواست من روی آرامشو ببینم دیگه برام مهم نیست خسته شدم از امیدوار بودن و جنگیدن اینجا فهمیدم نمیشه با سرنوشت جنگید روحم اینقدر زخمی و له شده اس نفس کشیدن برام سخته حتی نمیتونم گریه کنم 

این دنیا یه زندگی مشترک عاشقانه یه خونه پر از عشق یه بچه که مامان صدام کنه بهم بدهکاره 😔

این نوشته ام بمونه به یادگار از غمگین ترین تولد عمرم 

اگه بمیرم با کلی امید و آروز خاک میشم کاش خوشبختی هم مثل مرگ قسمت همه بود 

متاسفم💔

ولی تولدت مبارک از تو فقط ی دونه تو کل دنیا هس🌹❤

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسی دوست داشتم روز مرگم بود به جای تولد

خدا نکنه

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

منم فردا تولدمه شوهرمم اصلا به روی خودش نمیاره دریغ از یه تبریک خالی ... هرسال موقع تولدم غمگین ترین ...

منم هر سال از روز تولدم خوشم نمیومد ولی پارسال خیلی خوب بود برام 

چه سالی هستی 

من ازالان غصه تولدم میخورم که تنهام.منم درگیر طلاقم دوران عقد.حالم خیلی بده..نگران نباش تنهانیستی💔

خیلی دلم گرفته از دیروز فقط بغض دارم فکر کن پارسال که هنوز عقد هم نکرده بودیم برام بهترین تولدو گرفت اما امسال منو کشوند دادگاه و کلانتری بی غیرت 😔

الهی روز خوش نبینه علاوه بر درد خودم که دارم برای بار دوم جدا میشم کلی هم بابت طلاق و مهریه اذیتم می‌کنه 

خیلی دلم گرفته از دیروز فقط بغض دارم فکر کن پارسال که هنوز عقد هم نکرده بودیم برام بهترین تولدو گرفت ...

خیلی سخته من درکت میکنم

طرف منم نه وجدان نداشت و نه غیرت

الان چندماهه گذاشته رفته..دلم خیلی شکسته

خیلی سخته من درکت میکنمطرف منم نه وجدان نداشت و نه غیرتالان چندماهه گذاشته رفته..دلم خیلی شکسته

منم همینطور با اینکه خودش رفته ولی حاضر نیست مهریه بده و تموم کنه میخواد اذیتم کنه