2777
2789
جدیده؟ چند روز دیگه هم تب خزری یا تب خلیج همیشه فارسی🤣❤️❤️❤️

نه جدید نیست اما تب مارشال بیست سالی هست کشف شده

*زنانی که زنانگی نمی‌کنند ،زودتر پیر میشن*

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آزمایش دادین ک فهمیدین مدیترانه ایه؟ بازه اش چند وقت یک باره براتون؟ چندسالشه اون فردی ک این تشخیص د ...

۵ سالشه گفتن ۵۰ درصد مارشال میتونه باشه ۵۰ هم مدیترانه

آزمایش دادین ک فهمیدین مدیترانه ایه؟ بازه اش چند وقت یک باره براتون؟ چندسالشه اون فردی ک این تشخیص د ...

ازمانش ندادم هزینش زیاده

یکی از اشناهای من سالهاست درگیرشه ...هر ۴۰روز یکبار میاد سراغش از بچگیش درگیرش بودن تا الان ک ۳۰سالشه ...گویا ی بازه ۴ساله فقط درامان بوده و اصلا دچار این تب نشده 

کلی ازمایش مغز استخوان و تمام هرچی ک بگی گرفتن ...چون میترسیدن سرطان خون باشه ک خداروشکر نبود ...خودش در حال تحصیل در یک رشته ای هست ک مرتبطته با ایمنی بدن ...از طریق استادشون نمونه خون و کلی مدارک و mri و هرچی ک داشتو فرستادن المان ...و اونجا گفت ک تب مدیترانه ای هست .

یکی از اشناهای من سالهاست درگیرشه ...هر ۴۰روز یکبار میاد سراغش از بچگیش درگیرش بودن تا الان ک ۳۰سالش ...

خدا شفاش بده انشالله

این تب چه شکلیه؟ علائمش چطوره؟ 

میشه ی کم توضیح بدید؟

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم*             "درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                        goftino.com/c/EGkmsA                          

دقیقا اشنای من نزدیک ۲۵تومن هزینه ازمایشاتش شد ی توضیحی از شرایط بیماریش بگو تا کمکت کنم

قبل تشخیص دلدرد و تورم لوزه داشت با تب بالا هر یک ماه بود .الان با دارو هر سه ماهه و بدون علایم دیگه نمیدونم چی هست

اول ی حالت خستگی و بی حالی بهش دست میده ...چند روز درگیره و بعد یهو تب میکرد ...تبای بالا و شدید ک بیمارستان بستری میشد تاهمین ۳..۴سال پیش 

بعد ک درگیر تحقیقات بیماریش شدن ی سری دارو بهش دادن ک یکم علائمشو کمتر کرد ....آمپول گلبول سفید میزنه و یکم اروم میشه ...اما الان بعد اینکه آلمان ازمایشاتش چک شد ...ی قرص براش تجویز شد ک الان دیگه تب نمیکنه ...فقط خیلی خیلی بی جون میشه و همش میخوابه و اشتهاش ب طور کامل صفرررر صفر میشه(از همون اول اشتهاش میرفت الانم همینه)

قبل تشخیص دلدرد و تورم لوزه داشت با تب بالا هر یک ماه بود .الان با دارو هر سه ماهه و بدون علایم دیگه ...

تب مدیترانه بازه داره ...یعنی مشخصه کی میاد...ماالان هر ۴۰ روز همه منتظرن ک این شخص شروع کنه علائم بده ...دوهفته طول میکشه تا ولش کنه و سرپا بشه 

قبل تشخیص دلدرد و تورم لوزه داشت با تب بالا هر یک ماه بود .الان با دارو هر سه ماهه و بدون علایم دیگه ...

افرین اونم لوزه هاش متورم میشه ...انگار غدد لنفاویش باد میکنن .