2777
2789

من ۲۱ سالمه از طرف دانشگاه بردنمون اردو همه دختر 

بعد کلا من خیلی شلوغ و شر و شیطونم اجتماعی ام با همه دخترا اونحا خوش و بش میکردم میزدم میقرصیدم بعد مثلا مسخره بازی میکردم مثلا راننده میخواس بگع کولر رو نمیشه الان روشن کرد و اینا گفتم عب نداره اشکال نداره فدا سرتون ( مثلا پسره هم جوون بود ) 

یا چمیدونم میگفت رو دسته صندلی نشین منگفتم چشم 

بعد هی یکی با دسته صندلی بازی مکرد داد میزدم ک عههه اقای راننده رو دسته صندلی حساسه نکن اونجوری عهه 

خودشم میشنید 

یا اونحا یع اقایی هنگ درام میزد 

البته تو جمع بودیم باهم حرف میزدیم اون بخث میکرد منم باهاش حرف میزدم 

میگفتم میشه یکم منم بزنم روش میزدم و 

یا مثلا با گربه ها حرف میزدم دعوا میکردن باهم میگفتم سلام چ خبر حالت خوبه چی کار کردی از دستت عصبانیه 

به نظرتون اینا مسخره بازی و بی مزگیه ؟؟ 

احساس میکنم لودگی کردم 

اخه با دخترا هم شوخی میکردم میخندیدم خاطره تعریف میکردم با همه صمیمی شده بودم 

ولی خیلی بهم خوش گذشت و از خودم خوشم اومد 

از بیرون چ جچر به نظر میام مثلا ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه دختر پر انرژی و شاد که سعی میکنه جمعو شاد کنه عذاب وجدان نگیر تو خودت بودی نقش بازی نکردی همین کافیه

همسرم،عزیزتر از جانم تو بهترینی. به خاطر همه خوبی‌هایت ممنونم،تو مهربان‌ترین همسر دنیایی،از اینکه بدون وقفه برای خوشحالی و رفاه من تلاش مکینی از تو سپاسگزارم ،امیدوارم لایق این همه عشق تو باشم هم نفسم...                                                                                                                                               🩷Ĥ🩷

خودتو باور داشته باش. اگه خودت حس کنی باحالی همه فک میکنن باحالی. اگه خودت فک کنی لوده ای همه فک میکنن لوده ای. شاید الان تو تاپیک زدی راجبش ولی بچهایی که باهات بودن یا اون راننده فک نکنن داری الان خودخوری میکنی . اتفاقا شاید فک کنن چه دختر باحالی بودی . 

منم پرحرفم و وقتی زیاد حرف میزنم ازین فکرا میکنم