شوهرم قبل ازدواج باهاش ۵ سال دوست بودم اول اینکه بگم شوهرم وضع مالیش خوبه شغلش ساخت و ساز قبل عقد وضع خوب و رو به کم بود با این حال اگر مناسبتی بود تولدم بود روز دختر بود ولنتاین یا هرچیزی حتی چرتی میومد با گل و شیرینی کادو های گرون گوشی و طلا یجوری که همه میگفتن اوووه خوشبحالت هفته دوبار رستوران گرون شهر یا حتی بیشتر پول میزد برام خودش بدون که من بگما میزد ۶ تومن ۷ تومن اون زمان زیاد بود من همش لباس میخریدم خودشم برام میخرد بسیار لارج جوری که همه دور و بریام حسودی میکردن وای نگم از بعد عقد که شد شوهرم پولدار ترم شد
۳ ماه بعد عقد من حامله شدم اتفاقی و به خودش سقط شد دلم درد مکرد رفتم دکتر گفت باید کوتاژ بشی بیمارستان خصوصی رفتم گفت ۷ میلیون اون زمان یعنی دوسال پیش زورش میومد پول بده به بدبختی ازش گرفتم دوتومنم از مامانم گرفتم حتی نیومد ببینه من مردم تو بیمارستان یا زندم حتی زنگ نزد ببینه مردم یا زندم بعد ۳ روز زنگ زد رفته بود تو اون تایم با دوستاش کوه 💔
تولدم اومد فقط با یک شاخه گل من باورم نمیشد ولنتاین هیچی روز زن هیچی یا امسال که دومین سال ازدواجمون که چند روز پیش تولدم بود حتی شاخه گلم دگ نیاورد نگم از اینکع یک دندون خرابه پول نمیده درست کنم از اینکه عقد پول نداد لباس بخرم اینکه مامانم و خانوادم هنوز برام بیشتر لباسامو وسایل ارایشی و بهداشتی هامو میخرن 💔💔 و تولدم هیچی 🙂 حتی تبریک نگفت من دوماهه دارم میگم ۴ تومن بده میخوام شلوار بخرم نمیده 💔 منی که قبل عقد حتی خانوادمم بیشتر ۴ تومن پول تو جیبیمو میدادن توروخدا توروخدا نگا به خرج کردن و کادو خریدن های اولش نکنید ذات طرفتونو بشناسید اینم بگم شوهر من برای خودش دوهفته ای یک کفش جدید اورجینال میخره معتاد به کفشه و تیشرت و همچی ولی برای من نه 💔