2777
2789

دهن بزاری براشون نازترمیشن

دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

http://T.me/mim_dolls

مدلهای بیشتر در کانال ⬆⬆⬆

عروسک های پارچه ای و روسی میم 

عروسکهای💞میم💞      عروسک های پارچه ای و دستدوز میم ، عروسک روسی،هدیه،هدیه خاص ،هدیه هنری،کادو،سفارش از روی عکس، 
خیییلی😍😍

🙈🙊 خیلی ممنون عزیزم 💞💞💞💞

عروسکهای💞میم💞      عروسک های پارچه ای و دستدوز میم ، عروسک روسی،هدیه،هدیه خاص ،هدیه هنری،کادو،سفارش از روی عکس، 
دهن بزاری براشون نازترمیشن

😄😄😄عروسکای روسی مدلشون اینجوریه که دهن ندارن خانومی 🙈🙈

چه با مزن 

😄😄😄😘😘😘😘مرررسی گلم

خیلی نازن بانوی هنرمند

دلت که گرفت.../ دیگر منت زمین را نکش.../ راه آسمان باز است؛‍‍‍‍‍‍‍ پر بکش.../ او همیشه آغوشش باز است.../ نگفته تو را می خواند.../ اگر هیچکس نیست؛ خدا که هست...
دهن بذار ..حالت خنده و لبخند 

عروسکای روسی مدلشون اینه که دهن ندارن ولی برای بعضیاشون دهن گذاشتم 🙈😄😄

خیلی نازن بانوی هنرمند

خیلی ممنون از محبتتون 💜💜💜💜