2777
2789
عنوان

اون حرفی که هیچوقت نتونستی فراموشش کنی چیه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1947 بازدید | 128 پست
من همه کاری بلدم بکنم ولی نه واسه آدم بی ارزش

🙂❤️‍🩹 میگفتی کاش اونقدری لیاقت داشتی بعد به خودت اجازه میدادی این حرفو بزنی

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

🥺❤️‍🩹 چطور دلشون میاد واقعا؟ مستقل شو و تنها زندگی کن عزیزم توهم حق زندگی داری و این حق توعه که هر ...

نمیدونم به روی خودم نیاوردم ولی واقعاشکستم!

باخونواده همسرم زندگی میکنم عزیزم پیش اوناخداروشکر مشکلی ندارم اونا ازادم گذاشتن واقعیتش من اصلن لباس پوشیدنم و گردشم خیلی خوبه حتی یه سالم شده اصلاح نکردم لباس مشکی میپوشم حتی الانم ولی خب نمیدونم بازم حس میکنم شکستم خیلی شکستم!

ممنون عزیزم خدارفتکان شماروهم بیامرزه!

کسی چه می‌دونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه نفر که نمیخوام بگم کیه به یکی از اطرافیانم که بچش مادرزاد معلوله گفت لابد تو (یعنی مادر همون بچه ...

کاش خدا جواب این حرفشو تو همین دنیا بده نزاره برای دنیای بعدی🙂❤️‍🩹

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

عمتون آدم بدیه؟

از همه میکَنه

من فقط یکبار از یکی خواستم یچیزی رو برام حساب کنه بعدا بهش میدم و این حرفو شنیدم.هیچوقت یادم نرفت

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

ولشون کن بابا نمی خوام ببینمشون💔

❤️‍🩹 آخ آخ از صدتا مردنم بدتره

کاش مرده دنیا میومدی دختر همیشه مایه ی ننگه مرده شور چشماتو ببرن ک به کبری(مادرشوهر مادرم) رفته بری ...

😭با این حرفت اشکم ریخت 

میدونی مامانم بهم چی میگه؟ کاش اون شب خواب میرفتم کاش بمیری بدرک که تو بمیری🙂درحالی که هیچ کار و هیچ اشتباهی درهیچ کجای زندگی نکردم فقط گناهم اینه که بهشون احترام میزارم هرطور دلشون میخوادباهام حرف میزنن

چن روز پیش مادرم یه حرفی زد که تابمیرمم یادم نمیره!گفتم میخام برم بیرون برکشت گف نبینم بری بیرونا مر ...

اینو به من مجرد میگه مادرم

منم میشکنم

کاربر جدید نیستم ❌️از سال ۹۸ کاربر فعالم ولی تعلیق شدم به این حسابم رحم کنید شماره پدرمه/برای سلامتی مادرم صلوات بفرستید❤️/شهید ابراهیم هادی و احمد پلارک عشقای منن تورجی زاده نوید صفری یه صلوات براشون بفرستید/ برای ازدواج من لطفا دعا کنید

نمیدونم به روی خودم نیاوردم ولی واقعاشکستم!باخونواده همسرم زندگی میکنم عزیزم پیش اوناخداروشکر مشکلی ...

خیلی خوبه که با اونا زندگی میکنی آرامشتو حفظ کن جانم زنده تا زنده ست باید ژندگی کنه حتی اگه خیلی سختش باشه 

فدای دلت بشم میدونم چقدر شنیدن این حرفا سخته