2777
2789

خونه جدیدی که خریدیم هنوز اسباب کشی نکردیم تعمیرات داره یکی دوبار رفتم درست روبه روی خونه ما جمع میشن خانما با چشاشون ادمو قورت میدن 

ما اصلا چن ساله دو سه تا خونه عوض کردیم اصلا ندیدم تو کوچه بشینن حالا اینجا کوچه هم نیستا یجورایی خیابونه

حالم بده دلم میخواد خونه رو بفروشیم 😭😭😭

ما اصلا چن ساله اینجا میشینیم حتی ی همسایه رو هم نمیشناسم اصلا کسی با کسی کاری نداره

مگه الان قدیمه اخه خب جمع شین حیاط یکی بشینین 

کاش نمیفروختیم خونه رو اصلا میفهمیدم اینطوریه اونجارو نمیگرفتیم 

بنظرتون با زبون خوش بگیم قبول میکنن؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توی کوچه ها هستن . و تابستونا تا ساعت ۳ نصف میشینن  کوچه . هنوز مورد هم هس معلمه  خانمه ‌  تا این حد فرهنگ صفر

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

اگه بیشعور باشن نهمثل همسایه ما که هفته ای ۵ شب مهمون داره اونم شبانه روزبهش گفتم اصلا انگار نه انگا ...

همسایه بد مصیبته 

دعا کنید یا خونه رو عوض کنیم یا اینا خودشون جمع شن برن

توی کوچه ها هستن . و تابستونا تا ساعت ۳ نصف میشینن کوچه . هنوز مورد هم هس معلمه خانمه ‌ تا این حد ...

من اصلا ندیده بودم همچین چیزی فقط محله مامانبزرگم اینا دیده بودم اوناهم الان جمع شدن واقعا زشته اینکار

من اصلا ندیده بودم همچین چیزی فقط محله مامانبزرگم اینا دیده بودم اوناهم الان جمع شدن واقعا زشته اینک ...

اره .  ولی هستن دیگه یه عده . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .