2777
2789

من خودم از روغن بادوم شیرین و روغن نارگیل استفاده میکنم واسه پوست صورتم به جای کرم شب و همینطور خشکی موهام.

شنیدم روغن بنفشه و دارچین هم واسه سردرد خوبه کسی استفاده کرده؟

روغن اسطوخودوس چه مصرفی داره؟؟؟

کسی اگر اطلاعاتی داره ممنون میشم مطرح کنه.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

سلام عزیزم.😙

روغن کرچک برای مژه خیلی خوبه.مژه ها رو بلند و پر میکنه.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

من رو غن نارگیل به موهامو ابرو و مژه ...روغن کنجدم خوراکی مصرف میکنم .

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم.😙 روغن کرچک برای مژه خیلی خوبه.مژه ها رو بلند و پر میکنه.

سلام گلی:*****

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

روغن زیتون واسه موهام.. روغن نارگیل واسه صورتو لبم

همین دوتا فقط

روغن بنفشه هم شنیدم برا بدن خوبه.. مث لوسیونه

هر چه دلم خواست ، ن آن میشود،💚💚💚 هر چه خدا خواست همان میشود💜💜💜💙
من چندهفته روغن جوانه گندم استفاده میکردم(پوست صورت) الان چندروزه که روغن بنفشه میزنم...به‌نظرم بی‌ت ...

منم با روغن بادوم و همینطور نوشیدن اب به صورت ناشتا احساس کردم پوستم شفافتر شده

روغن اسطوخودوس براي بخور موقع سرماخوردگي

اها مرسی

مامانم خریده ولی یادش رفته بود از فروشنده بپرسه:)

این روغنایی که میزنین جوش نمیاره؟

نه اتفاقا کلی پوست رو نرم و خوب میکنه

طبیعیم هست

به نظرم بهتر از کرم های کارخونه ای باشه

من دربه در دنبال یه روشی هستم که نژه هام پر بشه..تاثیر داره؟چه مارکی بخرم؟

من و خواهرم استفاده کردیم خیلی خوب بود.

مگه مارک داره؟😁نمیدونم.خواهرم از عطاری خرید.

یه برس ریمل رو که کاملا شستیش بزن تو روغن کرچک بعد از ریشه مژه هات بزن تا نوکشون و چند بار با همون برس ریمل این کار رو تکرار کن.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده