اها پس فکنم کلا سفیدی گندمی نیستی 😉
زیتون پرورده جون خیلی حس خوبی بهت دارم 😘
تایپیکاتو اکثرا دنبال میکنم
از عشق بیتون خیلی خوشحال و امیدوار میشم
همیشه خوشبخت و پایدار باشید عزیزم
همسرتم مشخصه اهل زن و خانوادس ماشالله 🧿و این خیلی خوبه مثلا یادمه ناراحت بودی چرا دوستتو انفالو کرده یا چرا اون ب اون دختره گفته بود تو رابطس
عزیزم ببین همه ی اینا نشونه متعهد و ادم حسابی بودن همسرته و باید برااینا خوشحال باشی گلم ن ناراحت و قدردانش باشی
و اینم خواهرانه بهت بگم گلم زیادی حساس نباش ک هم همسرت ازت دور نشه هم خودتو ازبین نبری
درموردخالتم بهت هشدار بدم این ادم حسوده و اصلا بهش اعتماد نکن و قطع رابطه کن باهاش هرجا هست نرید اونم نزار خونت بیاد ب مامانت بگو اون باشه درو روش باز نمیکنی بنظر میاد ب زندگیت چشم داره ازاین ب بعدم هر حرفی زد محکم و کوبنده جوابشو بده ضایع شه دگ ازاین خودشیرینیا پیش شوهرت نکنه اون چون میبینه شما با علاقه ازدواج کردید همسرت متعهده دوست داره و خانوادشم خوبن باهاتو از نظر مالیم اوکی هستید نمیتونه این خوشبختی رو ببینه
درست مثل خاله و دختر خاله ی خودم ک بشددددت ادمای حسود و بد ذات و بد انرژی و چشم شوری هستن منم کلا قطع رابطه ام باهاشون . باورت میشه حتی نگاهشونم میکنم انرژی منفی میگیرم ازشون ؟ اصلا دگ حتی نگاشون نمیکنم انگار وجود ندارن ...
توام تا میتونی دوری کن ازش و شوهرتم تفهیم کن ک خالت چ قصدی داره و نقششو نقش براب کن اینم حتما بهش بگو ک نه فقط با تو باهمه ی زنا و شوهراشون همینه بزار شوهرت شک نیوفته فک کنه چ الماس نایابیه (ک البته هس 😂 ولی خب میدونی ک خواهر مردا زود پرو میشن بزا فکنه تو گوهر نابی براش خودتو دست بالا بگیر همیشه براش ...)
حالا گذشته ازاین حرفت زیتون جان دعا یا چله ی خاصی برداشتی خودت یا مامانت که شوهرت اینجوریه ؟ منظورم اینه که ماشالله تکمیله هم از لحاظ مالی هم احساسی و تعهدی و هم از نظر خانوادش ک اروم و بی حاشیه ان و اهل دخالت نیستن خداروشکر 😍
اقا منم ازاین ادم حسابیای پولدار میخوام برام دعا کن خواهرر😂 و بگو ازکحا پیدا کنممم