2777
2789
عنوان

خانوما این یاروها رو چی میگن بهشون

| مشاهده متن کامل بحث + 1497 بازدید | 33 پست
چراولی با بادوم هندیای تهران فرق داره مزه اش😂

پس بادوم هندی شور😁🤣🤣

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

عهههه پس خودشم بهت خس داشته میگم زیتون جان شبیهکدوم هنرپیشه هستی حداقل تصور کنیمت😂 عکستو ک نمیتونیم ...

چشمام مشکیه

بازیگر که شبیه خودم ندیدم تا حالا راستش

نه من بدنم روشن تر از صورتمه یه مقدار

کلا تیرگی اینا ندارم

ولی چیز مهمی هم نیست اگه داری

بهش فکر نکن

از خداشونم باشه مردا

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چشمام مشکیهبازیگر که شبیه خودم ندیدم تا حالا راستشنه من بدنم روشن تر از صورتمه یه مقدارکلا تیرگی این ...

اها پس فکنم کلا سفیدی گندمی نیستی 😉

زیتون پرورده جون خیلی حس خوبی بهت دارم 😘

تایپیکاتو اکثرا دنبال میکنم

از عشق بیتون خیلی خوشحال و امیدوار میشم 

همیشه خوشبخت و پایدار باشید عزیزم 

همسرتم مشخصه اهل زن و خانوادس ماشالله 🧿و این خیلی خوبه  مثلا یادمه ناراحت بودی  چرا دوستتو انفالو کرده یا چرا اون ب اون دختره گفته بود تو رابطس 

عزیزم ببین همه ی اینا نشونه متعهد و ادم حسابی بودن همسرته و باید برااینا خوشحال باشی گلم ن ناراحت و قدردانش باشی

و اینم خواهرانه بهت بگم گلم زیادی حساس نباش ک هم همسرت ازت دور نشه هم خودتو ازبین نبری 

درموردخالتم بهت هشدار بدم این ادم حسوده و اصلا بهش اعتماد نکن و قطع رابطه کن باهاش هرجا هست نرید اونم نزار خونت بیاد ب مامانت بگو اون باشه درو روش باز نمیکنی بنظر میاد ب زندگیت چشم داره ازاین ب بعدم هر حرفی زد محکم و کوبنده جوابشو بده ضایع شه دگ ازاین خودشیرینیا پیش شوهرت نکنه اون چون میبینه شما با علاقه ازدواج کردید همسرت متعهده دوست داره و خانوادشم خوبن باهاتو از نظر مالیم اوکی هستید نمیتونه این خوشبختی رو ببینه 

درست مثل خاله و دختر خاله ی خودم ک بشددددت ادمای حسود و بد ذات و بد انرژی و چشم شوری هستن منم کلا قطع رابطه ام باهاشون . باورت میشه حتی نگاهشونم میکنم انرژی منفی میگیرم ازشون ؟ اصلا دگ حتی نگاشون نمیکنم انگار وجود ندارن ...

توام  تا میتونی دوری کن ازش و شوهرتم تفهیم کن ک خالت چ قصدی داره و نقششو نقش براب کن  اینم حتما بهش بگو ک نه فقط با تو باهمه ی زنا و شوهراشون همینه بزار شوهرت شک نیوفته فک کنه چ الماس نایابیه (ک البته هس 😂 ولی خب میدونی ک خواهر مردا زود پرو میشن بزا فکنه تو گوهر نابی براش خودتو دست بالا بگیر همیشه براش ...)

حالا گذشته ازاین حرفت  زیتون جان دعا یا چله ی خاصی برداشتی خودت یا مامانت که شوهرت اینجوریه ؟ منظورم اینه که ماشالله تکمیله هم از لحاظ مالی هم احساسی و تعهدی و هم از نظر خانوادش ک اروم و بی حاشیه ان و اهل دخالت نیستن خداروشکر 😍

اقا منم ازاین ادم حسابیای پولدار میخوام برام دعا کن خواهرر😂 و بگو ازکحا پیدا کنممم

اها پس فکنم کلا سفیدی گندمی نیستی 😉زیتون پرورده جون خیلی حس خوبی بهت دارم 😘تایپیکاتو اکثرا دنبال م ...

ممنونم

نه سفید نمیشه گفت بهم

لطف داری عزیزم🩷

چی بگم والا

حالا انقدرام پرفکت نیست ولی خب به هرحال دوسش دارم دیگه...

نه کار خاصی نکردم

مامانمم که اصلا به فکر ازدواج دخترش نبود هیچ وقت

همون موقعم تو کتش نمیرفت ازدواج من

ایشالا یه خوبشو گیر میاری

ولی خب نمیدونم کجا میشه پیدا کرد

تو محیطای کاری گاهی چیزای خوبی هست

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨