2777
2789

من عصبی شدم گفتم خیلی کار خوبی میکنه میاد برا شما جار میزنه؟پسر مجرد کمه براش؟

گفت آجی میگه یواشکی حال میده  

یعنی چی یواشکی حال میده؟یعنی طرف زن داره حال میده؟🫤چه خبره تو این مملکت بچه ۱۷سالشم نیست 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2178600

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا خیر مردای متاهل نده که یه بچه ۱۷ ساله رو گول میزنن، هر چند اون دخترم واقعا احمقه که رفته تو این ...

والله بچه ۱۷ ساله مرد گنده رو گول میزنه!!! ما هم ۱۷ ساله بودیم ولی چرا چنین غلطهایی نمی‌کردیم. یعنی من چنین غلطی میکردم پدر و مادرم منو می‌فرستادند اون دنیا!!!   بعضی از دخترها ذاتشون خراب هست 

والله بچه ۱۷ ساله مرد گنده رو گول میزنه!!! ما هم ۱۷ ساله بودیم ولی چرا چنین غلطهایی نمی‌کردیم. یعنی ...

خیلدا هم پدر مادراشون کلا بیخیال و خودشون رها کردن پالا آرایشگاه بودم دو تا دختر بچه ۹ ساله اومد بودن کاشت ناخن و پیرسینگ اینا خوب بیا 

هیچوقت خانواده محدوده نکردن ولی ذات خوب یچیز دیگه اس هم حیا داشتم تو پوششم هم تو رفتار و برخوردم کل دوران مجردی رو سالم گذروندم و فقط به تحصیلیم فک میکردم 

ذات آدمی خراب باشه عین میوه کپک زده گند میزنه به بقیه ی میوه ها 

خواهرتو دور کن ازش 

خیلدا هم پدر مادراشون کلا بیخیال و خودشون رها کردن پالا آرایشگاه بودم دو تا دختر بچه ۹ ساله اومد بود ...

آره والله. خواهر زاده ام دستیار پزشک جراح هست میگه یه بیمار داریم۱۶ سالشه و وقت لیفت شقیقه گرفته!!!!

تو چنین روابطی مقصر صد‌درصد اون مرد عوضیه. به زن خودش خیانت کرده و یه بچه زیر سن قانونی رو گول زده. 

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.