2777
2789
عنوان

من و شوهرم با هم تفاهم نداریم

861 بازدید | 35 پست

سلام دوستان ، من اعتقادم این بود که بعد ازدواج حداقل ۲ سال باید صبر کرد بعد بچه اورد و دو تا هم ببشتر نباید بچه اورد ... ولی شوهرم از همون هفته ی اول ازدواج گیر داده بود بچه میخوام منم اصلا آمادگی بچه دار شدن نداشتم ، تا یکسال و نیم صبر کردم و بعدش تقریبا روزی نبود که حرف بچه نزنه ، حتی به خاطرش باهام دعوا هم میکرد ... 

تا اینکه بالاخره به خاطر شوهرم و حرفای اطرافیانم تصمیم گرفتم باردار شم ... ولی الانم از مشکلات یه بچه با خبر میشم همش میگم چه اشتباهی کردم این تصمیمو گرفتم 😔

ولی حالا دیگه هر چی هست پاش وایمیستم 

ولی مشکل اصلی اینجاست که شوهرم میگه من تحمل ندارم ، قبل از ۶ ماهگی بچمون باید دومی رو بیاریم ، ایشالا بتونیم ۵ تا بچه به دنیا بیاریم و همش از این حرفا میزنه ، منم خیییلی حرص میخورم 😔 به خدا نمیتونم ، من آمادگی اینهمه بچه بزرگ کردنو ندارم ... 

اینم بگم قبل ازدواج و تو دوران خاستگاری کلمه ای از این حرفا نزد ، من حرف خودمو که ۲ تا بچه خوبه با قاطعیت بهش میگفتم و اون نهایتا لبخند میزد و میگفت حالا ببینیم چی میشه ... به نظرتون چکار کنم ؟ 

چرا نمیفهمه؟ ، عمده ی مسئولیت های بچه به عهده ی مادرشه ، این مادره که باید قبول کنه بچه بیاره ... 

شما باشین چکار میکنین  ؟ 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...

جالببش اینجاست که از پس خرج و مخارج خودمونم برنمیاد ... کلی باید به دیگران پول بدیم بعد هی فقط داره میگه بچه 

تازه من میخوام یه مادر شاداب باشم که به ورزشش میرسه ، به اهدافش میرسه ، تو زندگیش پیشرفت میکنه ، نه اینکه بچه رو بچه بیارم !!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذار برن تو مخش نظرش عوض میشه

فقط بچه رو حتما مسئولیتهاییشو بذار با پدرش، نکنه همه کاراشو خودت گردن بگیری

وقتی سختش بشه بچه زیاد نمیخواد

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

اگر بارداری و بدنیا نیومده فسقلتون باید بگم که هنوز زیر مسئولیت مالی بچه و گریه های یه بند و سختیاش نزاییده بعدش خودش پس میگیره حرفشو نگران نباش 

چه بخوای چه نخوای میگذره زمان تنهاچیزیِ که توقف نمیکنه این روزایی که بخاطر چیزای بیخود داری خودتو آزار میدی روزای عمرته بخاطر آدمای بی ارزش زندگیتو نابود نکن جوری زندگی کن که اگه بهت بگن عمرت تموم شد با خودت بگی من واقعا زندگی کردم واز تموم روزای زندگیم لذت بردم :) 

من تک فرزندم و انقدر از تنهایی بدم میاد حرف شوهرتو قبول دارم اما شما هم درست میگید. 

برید مشاوره .

و اینکه با این شرایط نه ۵ تا و نه ۲ تا 

۳ تا بچه بیارید به امید خدا بعدها خودتم از اینکه ۳ تا بچه داری راضی خواهی بود مطمن باش 

قبل ازدواج راجع به چی حرف زدین

راجع به خیلی مسائل از جمله بچه ... منم بهش همه ی عقایدمو توضیح دادم اونم این حرفا رو اونموقع نمیزد و فقط میگفت حالا ببینیم چی میشه و ... ولی بعد ازدواج شروع کرد به گفتن این چیزا !!!

راجع به خیلی مسائل از جمله بچه ... منم بهش همه ی عقایدمو توضیح دادم اونم این حرفا رو اونموقع نمیزد و ...

همین حالا ببینیم چی میشه زنگ خطر بود

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

بزاربچه بیاد یکم بیدارخوابی بکشه پوشک بسته۵۰۰بخره دنبال شیرخشک صدتاداروخونه روبگرده خودش پشیمون میشه ...

اولا بی خوابی رو مادر میکشه ، پدر واسه خودش سرکارشو میره و روتین عادی زندگی خودشو داره 

دوما خب ممکنه بگه شیر خودتو بده !!! 

شاااید راجع به پوشک نظرش عوض بشه ولی کلا خیلی وقتا سخت خرج میکنه چند وقت پیش بابت قرص مکمل بارداری و اینکه چرا خریدم هم به بحثی داشتیم و بعدش انقدر من غصه خوردم که از خونه زدم بیرون ، نمیدونم با هزینه های بچه چکار میخواد بکنه !!!

اولا بی خوابی رو مادر میکشه ، پدر واسه خودش سرکارشو میره و روتین عادی زندگی خودشو داره دوما خب ممکنه ...

خب عزیزم میتونی. بگی. شیر نداری یا شیرت قندش زیاده و برای بچه خوب نیست 😉

از خریدای مکمل و چکاپ رفتنت نزن. بذار بدونه زن باردار هزینه داره و بچه دنیا آوردن به این راحتی نیست 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
اولا بی خوابی رو مادر میکشه ، پدر واسه خودش سرکارشو میره و روتین عادی زندگی خودشو داره دوما خب ممکنه ...

بالاخره گریه وزاری روداره بچه میشنوه دیگه_بگو اگه میتونی تمام مایحتاج من وبچه روتامین کنی توبیمارستان خوب زایمان کنم وبقیه چیزاش من حرفی ندارم