سلام دوستان ، من اعتقادم این بود که بعد ازدواج حداقل ۲ سال باید صبر کرد بعد بچه اورد و دو تا هم ببشتر نباید بچه اورد ... ولی شوهرم از همون هفته ی اول ازدواج گیر داده بود بچه میخوام منم اصلا آمادگی بچه دار شدن نداشتم ، تا یکسال و نیم صبر کردم و بعدش تقریبا روزی نبود که حرف بچه نزنه ، حتی به خاطرش باهام دعوا هم میکرد ...
تا اینکه بالاخره به خاطر شوهرم و حرفای اطرافیانم تصمیم گرفتم باردار شم ... ولی الانم از مشکلات یه بچه با خبر میشم همش میگم چه اشتباهی کردم این تصمیمو گرفتم 😔
ولی حالا دیگه هر چی هست پاش وایمیستم
ولی مشکل اصلی اینجاست که شوهرم میگه من تحمل ندارم ، قبل از ۶ ماهگی بچمون باید دومی رو بیاریم ، ایشالا بتونیم ۵ تا بچه به دنیا بیاریم و همش از این حرفا میزنه ، منم خیییلی حرص میخورم 😔 به خدا نمیتونم ، من آمادگی اینهمه بچه بزرگ کردنو ندارم ...
اینم بگم قبل ازدواج و تو دوران خاستگاری کلمه ای از این حرفا نزد ، من حرف خودمو که ۲ تا بچه خوبه با قاطعیت بهش میگفتم و اون نهایتا لبخند میزد و میگفت حالا ببینیم چی میشه ... به نظرتون چکار کنم ؟
چرا نمیفهمه؟ ، عمده ی مسئولیت های بچه به عهده ی مادرشه ، این مادره که باید قبول کنه بچه بیاره ...
شما باشین چکار میکنین ؟