2777
2789
عنوان

بچه ها بياين منو شير كنين

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه چقد؟ من تو يه كتاب خوندم كه كار درستي نيس هي به كسي بگي كه بهش نياز داري اونو از خودت دور ميكني ...

وای حرف درستیه منم از این به بعد دیگه نباید بگم

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
اذيت نميشين؟ 

چرا خیلی هم دعوا قهر گلایه گریه و ناز کردم ولی چاره چیه خاهر مجبوریم دیگه ن کار هست ک لگم استعفا بده دربیا ن چیزی اگه هم نره خرجمون و کی بده ؟خودشم خیلی ناراحته ها ولی چیکار کنه

خدایا میدونم که میبینی دلم طوفانه ارامشو ب زندگیم برگردون
اخه چقد؟ من تو يه كتاب خوندم كه كار درستي نيس هي به كسي بگي كه بهش نياز داري اونو از خودت دور ميكني ...

اره دقيقا هميشه نبايد ابراز كني گاهي هم به اون فرصت بده دلتنگت شه

خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی...💜
اگه کار نکنه خرجتونو از کجا بیاره؟یه جوری بهش محبت کن دلش بخواد بیشتر خونه باشه و تا جایی که میتونه ...

بحث محبت نيس بحث اينه كه همش اضافه كاري ميكنه . خب من اون پول به چه دردم ميخوره؟ پول واسه خوشيه ديگه ما وقت خوشي كردنم نداريم😣

همیشه نزدیک بودن ب چیک تو‌چیک بودن ک نیست

سعی کنید حالا ک شرایط این طوریه

مدل های مختلف  ایجاد محبت کنید

ک هر دو ب یاد هم باشید

مثلا

نامه نوشتن و گذاشتن داخل جیب کت و لباسشون

پیغام دادن عاشقانه

میوه خورد کردن و گذاشتن برای ایشون 

اینطوری همش بیاد همدیگه اید

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
بحث محبت نيس بحث اينه كه همش اضافه كاري ميكنه . خب من اون پول به چه دردم ميخوره؟ پول واسه خوشيه ديگه ...

خب اگ با کار کمتر خرجتونو میتونه بده.راهش همون محبتو شادیه.کاری کن کنارت خیلی بهش خوش بگذره

پَ بُزرگــــ   میشــــَـم...واسه هر کـــی که کوچـــــیکم کرد....