2777
2789
عنوان

بچه ها بياين منو شير كنين

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 50 پست
وااااای چجوری طاقت میاری.من شوهرم تاساعت۲سرکاره بقیش پیشمه.تحت نظر.خخخخ

داغون میشم ب خدا دعای شب و روزم اینه ی کار دیگه پیدا کنه دربیاد ولی کار نیستت😢😢😢😢😢

خدایا میدونم که میبینی دلم طوفانه ارامشو ب زندگیم برگردون
😞 من پول نميخوام خب به اين قيمت😕😔

منم دقيقا بهش اينو ميگم كه زياد خودتو خسته نكن ولي ي جور ديگه منظورمو ميگيره مردا غرور دارن دقيقا تو ي شرايطيم ميفهممت ولي دركل خداروشكر همسرامون كاري هستن هرچند سخخخخته

خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی...💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جلل خالق...چطو نامزدی میخای همش پیشت باشه!!تو تخت!!!من نامزدم نامزدمو 3 ماه ی بار میبینم

نميخوام تو تخت باشه 🙄 ولي خب واقعا نميتونم تصور كنم كه اين مدلي زندگي كنم. ادم ازدواج ميكنه كه زندگي شروع كنه نه اينكه اون در بياره من بخورم. 😞 كه اصنم خرج نميكنم من چيزايي كه دوس دارم و باهاشون حال ميكنم پولي نيس اصن متاسفانه 

منم شوهرم ۱۱ صب میره سرکار ( من خابم تا ۱) بعدش ساعت ۱۰ شب میاد خونه.تا ۱ شب اینطورا هم بیداریم.بیرون هم میریم با هم.ولی راستش منم کمبودشو حس میکنم وهمیشه دوست داشتم ساعت کاریش ۸ صب تا ۴ بعد از ظهر میبود که نیست

نميخوام تو تخت باشه 🙄 ولي خب واقعا نميتونم تصور كنم كه اين مدلي زندگي كنم. ادم ازدواج ميكنه كه زندگ ...

همون ک میگم براش میز قشنگ بچین.فیلم دیدن حیلی خوبه...بیشتر با هم فیلم ببینین دوتایی.بگردین...برقصین...یکم بیاریش تو اینوچیزا کم کم خوب میشه ولی بازم بگم پول تو زندگی خیلی مهمه

پَ بُزرگــــ   میشــــَـم...واسه هر کـــی که کوچـــــیکم کرد.... 
خب اگ با کار کمتر خرجتونو میتونه بده.راهش همون محبتو شادیه.کاری کن کنارت خیلی بهش خوش بگذره

خيلي خوش ميگذره ولي اون فك ميكنه كه من چون خونوادم سطح بالاتري بودن الان اذيتم و هرچي ميگم كه من الان فقط به تو احتياج دارم فك ميكنه دارم الكي ميگم🙁

وقتي نيست من با شوهر خياليم اين كارارو بكنم؟😅😅😅😂😂😂

حب بیارش.مثلا از الان بهش بگو  5 اسفند 3 ساعت با هم باشیم و فیلم ببینیم.وقتی از چندین روز قبل تایین کنی و همشم بگی.اون روز حتما میاد.

پَ بُزرگــــ   میشــــَـم...واسه هر کـــی که کوچـــــیکم کرد.... 
چندتا مثال ميزني!!؟

من كلا از بچگي چون مامانم پزشك بود بابامم هميشه سر كار شديدا علايقم با بقيه فرق داره من اونقدري كه از پياده روي و بازي هاي مختلف و كاراي خاص با شوهرم لذت ميبرم از خريد كردن و كاراي پولي لذت نميبرم چون شديدنننننن تو دلم كمبود محبت دارم . من شوهرم يه بار برام ساندويچ گردو پنير اورد من از خوشالي گريه كردم😅 البته اين برميگرده به بچگيم چون من هيچوقت نه مامان داشتم و نه بابا و دوستام هميشه ساندويچاي خونگي داشتن و من تو جيبم پول بود بايد از بوفه مدرسه كيك ميخريدم😞 من چيزايي كه باعث خوشحاليم ميشه واسه بقيه مسخرست . همه فك ميكنن ديوونم 

همیشه نزدیک بودن ب چیک تو‌چیک بودن ک نیست سعی کنید حالا ک شرایط این طوریه مدل های مختلف  ا ...

فكر خوبيه ولي اين كارارو من ميكنم اونم زنگ ميزنه با حالت خر ذوق شدگي . ولي من الان مشكلم خودمم نه اون... مردا ازين كارا نميكنن كه