2777
2789
عنوان

خرجی نمی‌ده شوهرم

742 بازدید | 39 پست

یکسال از ازدواجمون میگذره که شوهرم بعد هردی عروسی که اونم کامل نبود تا عید برام هیچی نخرید عید هم ی کفش گرفت و ی شلوار جین

باورتون نمیشه ی تیشرت تو خونه ای ندارم من بپوشم از درد لباس جایی نمیرم 

امروز خونه مامانم بودم با داداش کوچیکم بحث کردیم برگشت بهم گفت ، تو همیشه اینجا پلاسی نه لباس داری بپوشید نه غذا داری بخوری میای اینجا میخوری ما برات لباس میگیریم مامانمم فقط نگاه میکرد انقد دلم شکست ها😭😭😭اومدم خونه دو ساعتها دارم زار میزنم 

چیکار کنم شوهرم بهم پول بده هر موقع بهش میگم پول میشه ندارم قسط دارم

کسی که عاشِقِ گُربِه هاست 🐈‍⬛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو فردا برنامت باشه که بریم خرید اگه گفت ندارم بگو برا چی زن گرقتی  برو قرض کن بمن چه مگه زنت نیستم باید تامینم کنی بگو دفعه بعدی با مادرت صحبت میکنم بهش مشگلمو میگم

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 

بیخود میگنی میری خونه بابات هرروز بگوشوهر کردم خونه خودم بمونم نه خونه بابام چند روز نرو اگه دعوا هم کرد سکوت کن هیچی نگو ولی نرو اصلا

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 

ای بابا . عزیزم با گریه و غصه ک کاری نمیشه کردی . شوهر منم درآمدش خوبه ولی فقط در حد خرجیه خونه خرج می‌کنه و اونم خودش میخره پول بمن نمی‌ده . همه راهارو رفتم درست نشد دیگه عادت کردم 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

نداشته باشه شما چرا همه جا جارزدی شوهرت پول نداره که خود شما راهم تحقیر کنن

دیگ جار هم نزنه خانواده خودش متوجه میشن از لباس پوشیدنش دیگه 

لَم نُخلَق لنُرضی الخَلْق.♥️خلق نشدیم که خلق رو راضی کنیم.♥️

هر چقدر هم قسط:داشته  باشه ماهی ۵۰۰ که میتونه برات در نظر بگیره: این جور مردا بعدها بد عادت میشن  که زنشون هیچ خرجی نداره 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت