2777
2789
عنوان

خرجی نمی‌ده شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 39 پست
آره واقعن . ی مدت خوب میشد انقد مادرش و خاهرش میگن زن فلانی پول دستش میدادن جم کرده فلان کارو کرده ر ...

اگر توخرج خونه ولباس و آرایشگاه معقول خرج می کنه ولش کن حساب کتاب برای خونه خیلی سخته،منو مامانم خواهر بزرگم همه چی خرج خونه پرداخت قسط با ما هست واقعا اذیت می شم ولی خواهر کوچیکم فقط دست شوهرشو میگیره می‌ره خرید به هیچی کار نداره وراحته 

یعنی خواهر و مادرش پول تو جیبی ندارن

شوهرم هر ماه ۱۵ تومن ب خواهرش میده خواهرش سرکار می‌ره جدا شده ولی شوهرم براش ماشین خرید همراهم پول میده . ب مادرشم پول میده ولی من مشکلی ندارم . فقط خواهرش رو مخمه و اینکه ب منو بچه هام اصلن نمی‌رسه 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر توخرج خونه ولباس و آرایشگاه معقول خرج می کنه ولش کن حساب کتاب برای خونه خیلی سخته،منو مامانم خوا ...

ن عزیزم کل خرجی ک می‌کنه فقط خوراک خونه بود منظورم . هیچیه  دیگه رو گردن نمیگیره . آره درسته زندگی کردن و خرج کردن واقعن خیلی سخت شده 

عزیزم درسته که نفقه با مرده 

وای اگر میتونی شاغل بشو 

از طریق یک مهارت با آزمون 

تا کی میخوای آنقدر اذیت بشی و ناراحت باشی

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
ن عزیزم کل خرجی ک می‌کنه فقط خوراک خونه بود منظورم . هیچیه دیگه رو گردن نمیگیره . آره درسته زندگی ک ...

بهش بگو لباس ندارم تو جمع که خانواده خودش ودامادها هست بگو شوهرم خرجی نمیده اذیت می کنه هر جا رسیدی پیش هر کی بودی بگو ولی پشت سرشون نگو جلو خودشون به بچه ها لباس کهنه بپوشون تا ابروش بره

شوهرم هر ماه ۱۵ تومن ب خواهرش میده خواهرش سرکار می‌ره جدا شده ولی شوهرم براش ماشین خرید همراهم پول م ...

چقدر بد که دوتازن همدست بشن برای آزار یک زن دیگه چرا؟چون عروس هست خیلی بی رحمن که بچه های برادر ونوه خودشون ظلم می کنم

بهش بگو لباس ندارم تو جمع که خانواده خودش ودامادها هست بگو شوهرم خرجی نمیده اذیت می کنه هر جا رسیدی ...

چن بار لباس تکراری پوشیدم انقد خانوادش گفتن ابروموم بردی سلیقه نداری فلانی . اصلن نمی‌گن پسر خودمون نمی‌ده 😑😑😑 تهشم میگن ناراحتی برو 

چقدر بد که دوتازن همدست بشن برای آزار یک زن دیگه چرا؟چون عروس هست خیلی بی رحمن که بچه های برادر ونوه ...

آره بخدا . اگه بمنو بچه هامم همینقدر اهمیت بده اصلن آدم حسودی نیستم ک بگم برااونا خرج نکنه ولی همیشه جوری خاعهزش جوری رفتار می‌کنه ک انگار من اومدم شوهرش گرفتم ن برادرش

آره بخدا . اگه بمنو بچه هامم همینقدر اهمیت بده اصلن آدم حسودی نیستم ک بگم برااونا خرج نکنه ولی همیشه ...

انشاالله خداجوری دست این مادر و دختر رو رو بکنه که شوهرت سرعقل بیاد و به فکرشما بچه هاش باشه

انشاالله خداجوری دست این مادر و دختر رو رو بکنه که شوهرت سرعقل بیاد و به فکرشما بچه هاش باشه

ممنون عزیزم . امیدوارم بهترینها سهم قلب مهربانت بشه 💚