2777
2789

پسرم ۵۰ روزشه 

پیش دکتر محسن روزرُخ میخوام انجام بدم تو بیمارستان نیکان

گفته موضعی و به روش سنتی 

من هیچ اطلاعاتی ندارم

میشه بهم راهنمایی کنید که چطوریه؟ بستری داره؟ چقدر طول میکشه؟ میذارن ما هم بالاسر بچه باشیم موقع جراحی؟

بعدش نقاهتش چطوریه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستری که نمی‌کنند سنتی همون حلقه هست 

من و همسرم بودیم کنار پسرم 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د

دارو میدن می‌خوابه عمل تموم شد وایمیسید همونجا اولین ادرار و کرد میاید خونه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یه کوچولو بزرگ‌تر بشه مثل قدیم مثلا سه ساله بهتره بدنش قویتر میشه 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

منم پسرم سنتی ختنه کردم خودم بالا سرش بودم  و ۳ روز نقاهت داشت بعد سه روز میبری حمام تا پانسمان بیفته 

دکتر خودش توضیحات میده

نیاز ب بستری هم نیس نهایت نیم ساعت طول مکشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بستری که نداره،حتما یکی باید باهاش باشه 

من که نتونستم،مامان و خواهرم بودن که خب باید دست و پاهاشو میگرفتن که تکون نخوره،بعدش یادم نیس چن روزه خوب شد ولی خیلی طول نکشید

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

بستری که نمیشه...سر جمع بیست دیقه نیم ساعت اینا،پستونک و یه خورده آب قند کم شیرین همراهت باشه،بی حسی میزنه نگراان نباش...سر یه هفته هم خوب میشه و بخیه هاش جذب میشه،،پماد و داروهایی که میده رو مو به مو و مرتب و سر ساعت حتما انحام بده

حدود نیم ساعت می برنش اتاق عمل، شما رو راه نمیدن، نگران نباش درد نداره، الکل سفید و پماد تتراسایکلین میدن که براش بزنی و خیلی زود خوب میشه. 

✔️ من پسرم رو 40 روزگی ختنه کردم. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘