2777
2789

بچه ها جدی می پرسم

بعد از این که نی نی به دنیا اومد میزان رفت و آمدتون با خانواده ی شوهر چه شکلی شد؟

هر روز میان برای دیدن نوه شون تایم طولانی؟ یا چند وقت یکبار؟و کلا چی درسته؟

موندم چه باید کرد و چقدر رابطه داشت

می ترسم دیگه تایم خانوادگی سه نفره نداشته باشیم من و شوهر و بچه م🥲 و چون باهاشون تعارف دارم مرتب پذیرایی کردن هر روزه سخته برام 

نه بابا بیکارن مگع هرروز بیان هرکسی زندگی خودشو داره 

مهربون ترین مامان بزرگ و عمو و عمه هم هرروز نمیام ببینش 

حالا شاید تو اون بازه ۴۰ روز اولش زیاد بیان دیدنش ولی بعدش نه

نه دیگه هر روز مگر اینکه بی ملاحظه باشن

البته نی نی من هنوز دنیا نیومده ولی دیدم در هفته ۳ یا۴ بار میرن دیدن نوه ها بخصوص نوزادا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا،بچه دومم که دنیا اومد مادرشوهرم اصلا نیومد ببینتش

فقط 33 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

اوایل خب طبیعیه بیشتر سر بزنن 

اما بعد براشون طبیعی میشه ... 

گارد نگیرید عزیزم 

شما هم بعدا ب کمک خانواده ها در نگه داری فرزندتان نیاز دارید 

ب خدا این وروجک های شیرین دهه نود ب بالا رو نمیشه تنهایی ۲۴ ساعت نگه داشت 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇