2777
2789

سلام 

خانما دلم پره داره میترکه .

طولانی مینویسم همشا توروخدا نظرتونا بدین.

من چندوقت پیش با۳تابچه کوچولوجراحی سخت یعنی خیلی سخت انجام دادم فقط یه آجی دارم عین غریبه اومد وچایی خوردورفت من تاچندروز چشم به راه نیمد به مادرم گلایه کردم زدبه دادوبی داد که دلش خواسته نیمده وبماند توشرایط سخت تادم مرگ رفتم بامنی که ۸ساعت اتاق عمل بودم مادرم دعواکرد که چراتوقع داری آجیت بیادخدااااشاهده خودشم قهرکردورفت من موندم وشوهرم و۳تابچه کوچیک شوهرم نوکریما کردولی خجالت خانوادم یک عمرموند حالا.......

میشه برا تنها برادر ازدست رفتم صلوات بفرستید.ممنون.

گلم آدم توی روزای سخت خودشو ثابت میکنه منم تجربیات مشابهی دارم وقتی زایمان کردم فقط خودم بودم و خدا و شوهرم توهم  کلا در حد همون استکان چای بمون باهاشون دلت هم نسوزه براشون

ماشین خواهرم اینا خراب شده زنگ زد گفت یعنی منظورداشت چون ما۲تاماشین داریم  مگه میشه این قدرپررو منم اهمیت ندادم بعدش مامانم زنگ وبه درمیگفت دیواربشنوه که بیچاره ها چندروز ماشین ندارن چقدر یادشون رفته بادلم چه کردن بااونوجراحی و........

حالا ۲روزه آجیم وضعیت واتساپما نگاه نمیکنه وضعیتم میزاره چقدر چقدر پررررو دلم ترکیده ازدرد اون رورهای سخت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خواهرم کرونا گرفت تو آی سی یو بود پرستارها از ترس نمی‌رفتن سمتش من براش لگن گرفتم جونم گذاشتم کف دستم ۲ هفته نوکریشو کردم اونوقت سر زایمانم یک روز مرخصی نگرفت بیاد پیش من تنها خواهرش ولی ۲ هفته ۲ هفته میره مسافرت

من خواهرم کرونا گرفت تو آی سی یو بود پرستارها از ترس نمی‌رفتن سمتش من براش لگن گرفتم جونم گذاشتم کف ...

دقیقا دقیقا منم فقط همین آجی بچه ها وقتی عین نوزادی که گرسنس گریه کردم به مادرم گفتم چراآجیم نیمد مامانم گفت دلش خواسته فوضولی مگه زندگی خودشا داره وقت نمیکنه .من ارمادرم هم متنفرشدم کینه گرفتم اصلا بگم افسرده شدم

منم مادرم صدشو برای خواهرم گذاشت ولی به من که رسید مریض شد

خودشو زد به مریضی؟

باورمیکنی گفت چون گفتی چرااون نیمده وغلط کردی گفتی رفت دیگه نیمد.بامنی که فلج افتاده بودم روتخت 

خیلی خیلی حق رو بهت میدن

انگار نوری در وجود آدم خاموش میشه 

مقصر اصلی مادرته به نظرم با حمایت نابجا 

تمرکز بر زندگی و خانواده خودت داشته باش  و تو هم کمرنگ شو

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
خیلی خیلی حق رو بهت میدنانگار نوری در وجود آدم خاموش میشه مقصر اصلی مادرته به نظرم با حمایت نابجا تم ...

آفرین اصلا خداشاهههده به جون بچه هام ازهمون روز تاالان که ۵ماهه یه غمی رفت تودلم وچشام ساکت شدم افسرده شدم .زجه میزدم میگفتم به مامانم حالم بده مگه من چی گفتم اونم دادمیزد توسرم که مگه طلبکاری ازآجیت