یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بنظرم خیلی تاثیر داره و نیم ساعت هم کافیه تو این تایم.
کلا در هر شرایطی ورزش معجزه اس حتی کارکرد مغزت رو هم بهتر میکنه خودم تجربه اش کردم و یکی از اشتباهات کنکورم همین بود ک ورزشو گذاشتم کنار دوسه سال درصورتیکه با برنامه ریزی میشه به همه چیز رسید
دووم میاریم که یه روزی چیزایی که میخوایمو تجربه اش کنیم💚✨ ای در دلم نشسته،از تو کجا گریزم؟!💍❤️🥺
خیلی بی تحرکی روی روحیم اثر گذاشته. حتی باعث شد بیش از حد بخوابم. صبح ها دیر بلند شم. شاید کمک کنه ب ...
دقیقا مثل تو بودم وقتی ورزش رو شروع کردم انگار یه آدم دیگه شدم و چقدر حرص خوردم از دست خودم ک چرا اون تایم این کارو نکردم خیلی سرحال میشی البته تغذیه هم خیلی تاثیر داره سالم باشه بعد از چند وقت کلا خودت شگفت زده میشی از تفاوت انرژیت.
دووم میاریم که یه روزی چیزایی که میخوایمو تجربه اش کنیم💚✨ ای در دلم نشسته،از تو کجا گریزم؟!💍❤️🥺