2777
2789
عنوان

تایم امتحانهام پیاده روی برم خوبه❓️حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 107 بازدید | 24 پست
بنظرم خیلی تاثیر داره و نیم ساعت هم کافیه تو این تایم.کلا در هر شرایطی ورزش معجزه اس حتی کارکرد مغزت ...

بله درسته. من قرار بود اگه موندم‌پشت ورزش کتم با برنامه درس بخونم ولی باز کارهای گذشته رو تکرار کردم و هیچ تغییری تو پشت مونونم ایجاد نشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچیقرار بود پشت بمونم باشگاه برم حالمو خوب کنمنرفتم تنبلب کردم ورزش نکردم دوباره گند خورد تو روند د ...

اول حالت رو خوب کن 

برای شفای روحت هر کاری لازمه انجام بده 

با روح و روان سالم ادم میتونه به موفقیت برسه 

اول حالت رو خوب کن برای شفای روحت هر کاری لازمه انجام بده با روح و روان سالم ادم میتونه به موفقیت بر ...

دقیقا

من درسام خیلی خوب بودم

جایی کنار زده شدم که درگیر افسردگی شدم روح و روانم اوکی نبود. در حالیکه همه فک میکنن توانایی موفق شدنو ندارم

دقیقامن درسام خیلی خوب بودمجایی کنار زده شدم که درگیر افسردگی شدم روح و روانم اوکی نبود. در حالیکه ه ...

منم همین بودم و چون پی درمان نرفتم کلی عقب افتادم ... 

اصلا درمان و پروسه شفا رو به تعویق ننداز .. هر چه زودتر اقدام کن .. برو پی درمانت از هوش مصنوعی راهنمایی بگیر پادکستای خوب گوش بده از تکنیک های شناخت درمانی استفاده کن ورزش کن حالتو خوب کنن

کوتاه مثلا چند دقیقه؟خستگی که میشه. چون وزنم زیاده ماهیچه هام اصلا انگار رفتن تو پلمپ.قربونت عزیزم ا ...

به نظرم نیم ساعت کافیه 

تابرسی خونه دوش بگیری بشه یک ساعت بعدش شروع کنی

خیلی فشار نیار روی خودت که این یه ماه هم بگذره تموم شه

من پیاده روی میرم یه شربت هم میبرم با خودم

اگه دوست داشتین شما هم ببرین

به نظرم نیم ساعت کافیه تابرسی خونه دوش بگیری بشه یک ساعت بعدش شروع کنیخیلی فشار نیار روی خودت که این ...

اره این یه ماهو میرم

ولی از تیر تا شهریور بیشتر میرم در حد یکساعت و باشگاهم اضافه میکنم