2777
2789

برای کتاب مطالعات اجتماعی پایه های ابتدایی تحلیل محتوا انجام دادید !؟

چطوری انجام دادید !؟

من نمیدونم چیکار کنم !؟

نفهمیدم منظورتو از تحلیل محتوا ، استاد ما مقاله میخواست ازمون

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام تحلیل محتوا به ترتیب تحلیل عنوان متن و عکس های درس است 

پاسخ به دوچیز =چرا؟چگونه ؟

مثال:عنوان چرا اینطور آورده شده؟چگونه مارو به هدف میرسونه؟

تعیین ارتباط منطقی :

میان اجزای درس ارتباط برقرار میکنیم مثلا این بخوان و بیندیش ربط داره به فلان بخش متن یا تکمیل میکنه فلان فعالیت رو ینی هدف از اوردن هر فعالیت با بخوان. وبییندیش ...

من دانشجو معلمم برا تحلیل محتوا فارسی اینو خوندم 

شما چطوری نوشتید مقاله رو !؟

پی وی درخواست بده

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 
سلام تحلیل محتوا به ترتیب تحلیل عنوان متن و عکس های درس است پاسخ به دوچیز =چرا؟چگونه ؟مثال:عنوان چرا ...

خیلی ممنونم عزیزم بابت توضیحاتت ❤️

استاد ما یه جور دیگه خواسته طوری اصلا نتونستم هیچ مطلبی براش پیدا کنم حتی نفهمیدم که چطور باید بنویسمش 

شما چطوری نوشتید مقاله رو !؟

میشه برام دعا کنی که خانواده م اجازه بدن توی خونه بمونم برای درس خوندن؟ پشت کنکورم.  قراره بریم شهر مون و من میخوام شب ها ک میرن مسجد، بشینم بخونم 

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌.