2777
2789
عنوان

خانومای باتجربه راهنماییم کنید

54 بازدید | 5 پست

من زندگی سختی دارم اونجوری که دوست دارم شوهرم از لحاظ مالی تامینم نمیکنه همیشه حسرت کلی چیز به دلم مونده ودوتابچه هفت ساله وچهارساله دارم که همش روی دوش خودمن نه مهد میذارتشون نه نگهشون میداره وبخاطربچه هام نمیذاره برم بیرون کارکنم هرچی دنبال کار درمنزل گشتم پیدا نکردم بین دوتاایده ای که به ذهنم رسیده به نظر شما کدومش بهتره خیاطی یا آرایشگری که درمنزل انجام بدم ومنبع درآمدم باشه وبعد میشه از یوتیوب آموزش ببینم وشروع کنم یاحتمابایدحضوری برم کلاس

حضوری باید بری اینجوری همه مون خیاطو ارایشگر بودیم باید مدرکشوگواهینامه شو داشته باشی بزنی گوشه اتاقت ببینن مشتریا مجوز داشته باشی که نیان گیر بدن بهت یدف یه مویی خراب شد اگه مجوز گواهی نداشته باشی باید جریمه پرداخت کنی خیاطی هم به همین منوال

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیاطی الان اومده روی بورس خصوصا لباسهات خوش دوخت و تمیز باشه و جنس پارچشون خوب باشه مشتری گیر میشی اما اول باید بری دوره مقدماتی رو حضوری کلاس و چندتا چرخ خیاطی باید بخری و اتو 

اگه قصدت جدیه اول وسیله های کارت رو بخر ک بعد ازیت نشی

و ارایشگری هم خوبه اونو تو خونه هم میتونی انجام بدی اما اللان برا هر دوره ای باید جداگونه بری کلاس دیگه مثل قبل نیست ک مثلا یه نفر بره دو تا مدل مو یادبگیره و دو تا شنیون و ی مکاپ و یه رنگ بشه ارایشگر

الان هرکدوم لاین های ارایشگری جدا شدن تحقیق کن ببین کدوم لاین مشتری بیشتری تو محلتون دارید 

مثلا خانمای محلتون بیشتر رنگ میکنن یا موهاشون کوتاه میکنن یا ناخن میکارن ببین کدوم رو بیشتر انجام میدن برو تو همون لاین 

خوشگله حالا ک جواب دادم میشه تاپیک منو درمورد ماما خانه بهداشت جواب بدی

حضوری باید بری اینجوری همه مون خیاطو ارایشگر بودیم باید مدرکشوگواهینامه شو داشته باشی بزنی گوشه اتاق ...

یه تولیدی پیداکردم که تعدادی پارچه میده باید تن پوش بدوزی یا دستمال دور دوری کنی حقوقش خیلی کمه ولی به نظرم بهترازهیچیه بعد من هیچی ازچرخ خیاطی بلدنیستم حتی یه دوختن ساده بایدیادبگیرم