2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خوبین؟ شرمنده شما رشته تربیت کودک خوندین درسته؟ من امسال میرم دهم و خیلی به بچه ها علاقه دارم و این رشته رو دوست دارم ، بنظرتون برم این رشته؟ آینده شغلی داره؟ شما الان چیکار کردین تحصیلتون رو؟

سلام خوبین؟ شرمنده شما رشته تربیت کودک خوندین درسته؟ من امسال میرم دهم و خیلی به بچه ها علاقه دارم و ...

سلام ممنونم، دشمنتون شرمنده ، بله...ببین یجورایی برمی‌گرده به رشته روانشناسی... فقط تا مقطع کاردانی داره الان نمی‌دونم کارشناسیش اومده یا نه، الان کارشناسی رشته علوم تربیتی می‌خونم .... حفظیاتی روانشناسی طوره....در رابطه با کار آره میتونی بری مدارس غیرانتفاعی یا جاهای دیگه نیرو نیاز داشته باشن

سلام ممنونم، دشمنتون شرمنده ، بله...ببین یجورایی برمی‌گرده به رشته روانشناسی... فقط تا مقطع کاردانی ...

برای کارشناسی‌ علوم تربیتی دقیقا چیکار کردین؟ همه میگن برو انسانی تربیت کودک فایده نداره فلان ولی من علاقه دارم

واقعا دارم از انتخابم پشیمون میشم باید چیکار کنم

برای کارشناسی‌ علوم تربیتی دقیقا چیکار کردین؟ همه میگن برو انسانی تربیت کودک فایده نداره فلان ولی من ...

میگم هنرستان دیپلم و فوق دیپلم تربیت کودک خوندم... الان برای لیسانس علوم تربیتی می‌خونم