2777
2789
عنوان

خدا اصلا وجود نداره

200 بازدید | 14 پست

اصلا نیست

خدا فقط واسه آدم بداست

فقط بلده واسه اونا همه چی رو خوب بسازه

همونا واسش مهمن.

نشسته حوصلش سر رفته گفته بذار چهارتا آدم خلق کنم عذابشون بدم به ریششون بخندم.

بابا به کی قسم بخورم

اگه واقعا هستی من نمیخوام منو با سختی امتحان کنی

دست از سرم بردارررر

سه ساله دارم زجر میکشم

دیگه جونی واسم نمونده

هرچی تلاش می‌کنم نمی‌بینی

دیگه نمیدونم چه غلطی باید بکنم

یقه مو چسبیدی چی میخوای از من؟؟؟

ولم کن دیگه بسه واقعا.

بهشتش هم واسه همون یه عده آدمای عزیز کرده و خوشبخت همین دنیاست

ما نه تنها تو این دنیا بدبختیم ، اگه اون دنیایی هم باشه اولین نفر چوب تو آستینمون میکنه.

نگید کفر میگی که اینا کفر نیست

حقیقته

جالبه یه عده خیلی جدی میان میگن خدا عادله

خنده‌تون نمیگیره این چرت و پرتا رو میگید؟

اون خدایی کردنو فقط واسه بقیه بلده.

چی شده؟؟حرف بزن سبک شی

فقط 33 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میفهممت با تمام وجود.یه روزایی رو گذروندم که سرمو بالا میکردم میگفتم خدایا واقعا داری میبینی؟اگه هستی پس چیکاره یی؟اخ من هنووووزم از دستش ناراحتم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

چی شده؟؟حرف بزن سبک شی

سه ساله دارم عذاب میکشم تحقیر میشم 

هرچی تلاش کردم نشد التماسش کردم نشد

انگار نه انگار که ما هم وجود داریم

عوضش یه عده رو می‌بینی طرف تو بهترین شرایط از لحاظ روحی و مالی و جسمی

این چه عدالتیه

من که دیگه بریدم کم آوردم

بالاخره یه روزی چشممو میبندم رو همه چی تمومش میکنم 

سلام خدا وجود داره 

من انقدر شرایطم بده بود توکل کردم به خدا فقط از خودش خواستم صبر کردم الان خدا کمکمون کرده داره کم کم همه چی درست میشه من امیدم فقط به  خداست هنوزم شرایطم طبق میلم نشده کامل ولی انشالله میشه 

ببین من نمیدونم چرا یه جاهایی نگرفته حکمت بوده ولی خیلی جاها دستمو گرفته. وقتی خدا همه درارو روت میب ...

چرا طوفان و بدبختیاش فقط مال ماست 

تو کل عمرم هیچی از زندگی نفهمیدم 

گناه من چی بوده مگه

اگه دارم امتحان میشم نمیخوام 

نمیدونم چرا دست از سرم بر نمیداره چرااااا.

سلام خدا وجود داره من انقدر شرایطم بده بود توکل کردم به خدا فقط از خودش خواستم صبر کردم الان خدا کمک ...

من تو همه ی عمرم توکل کردم ولی چه فایده

اما دیگه از این به بعد واسم مهم نیست

اون واسه من خدایی نکرده منم واسش بندگی نمیکنم.

چرا طوفان و بدبختیاش فقط مال ماست تو کل عمرم هیچی از زندگی نفهمیدم گناه من چی بوده مگهاگه دارم امتحا ...

گلم همه گرفتارن مثلا من تا الان نگم ۶۰ روزه شوهرم خونه نیومده خرجی نداده میگه برو هرکاری میخای بکن تو باور میکنی؟ منم کسیو ندارم مجبورم بمونم خونه

من شدید معتقدم آدما به اندازه ای که توان دارن سختی میکشن به اندازه تحملاشون خدا درد میده 

اگه به جایی نرسیدم کفر کردم دو هفته بعد به خودم اومدم و دیدم صلاحم نبوده که نرسیدم خدا رو شکر کردم 

حالتو درک میکنم بعضی وقتا حتی به عالم زر هم شک میکنم 

این دنیا اومدیم که چی یه عده آدما واقعن خوشبختم پولدارن سلامتی کامل دارن یه عده دیگه هم خلق شدن حسرت خوشی اینا رو ببینن روزشون با کلفتی بیاد و بگذره 

اگه داری می‌خونی واسه سلامتیم دعا کن کردی لایک کن دلم گرم شه 🥺🙏

گلم همه گرفتارن مثلا من تا الان نگم ۶۰ روزه شوهرم خونه نیومده خرجی نداده میگه برو هرکاری میخای بکن ت ...

خب عدالت خدا همینیه که هممون داریم می‌بینیم دیگه

همه گرفتارن یه جوری

به غیر یه عده خاص

چرا مثلا؟ مگه گناه ما چی بوده؟

خب عدالت خدا همینیه که هممون داریم می‌بینیم دیگههمه گرفتارن یه جوری به غیر یه عده خاصچرا مثلا؟ مگه گ ...

نمیدونم حتما گناهی کردیم ک بچشم نیومده ولی اثراتش بد بوده . خودمن گناهی کردم بچشم نیومده اما لهم کرده بعدا.