2821
2789

نمیدونم چقدره 

من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خیلی برام جالبه همه میدوننمن اصلا نمیدونم چند گرم بوده چند گرم هست الان هیچ وقت بهش فکر نکردم

عهه من تا سوتشو میبینم مثلا اگه یه النگو گرفتم که ۵ گرم هشتصد سوت بود باید برم یه پارسیان دویست سوتی بگیرم ک وزن طلاهام‌رند بشه🤣🤣🤣🤣

چندگرم داری عزیزم عه چطوری مدیریت میکنی هر ماه طلا میگیری یا چندماه یه بار

من عزیزم درآمد همسرمم خوبه ولی خب من نمبگم چون درآمدش اینقدر بابد منم حتما این ماه اینو بخرم و...

ولی خب فک کنم ۳۰۰ خورده ای شده

من هم کم کم پول جمع کردم خریدم هم پول یکجا رسیده رفتم طلا خریدم 

من عزیزم درآمد همسرمم خوبه ولی خب من نمبگم چون درآمدش اینقدر بابد منم حتما این ماه اینو بخرم و...ولی ...

عه من اینطوریم که میگم حتما باید این ماه این طلا رو بگیرم بعضی وقتا که نمیشه ناامید میشم

آفرین بهت 😍👏👏

من تازه از پارسال یکم فهمیدم مدیریت چیه پول زیاد به لباس اینا ندم قبلا طلاهامو الکی الکی فروختم 

عه من اینطوریم که میگم حتما باید این ماه این طلا رو بگیرم بعضی وقتا که نمیشه ناامید میشمآفرین بهت 😍 ...

من پارسال۷۰ گرم ی زنجیر و پلاک برداشتم حدودا ۱۰ گرم پول کم داشتیم چون آشنا بود گفت اون ۱۰ گرم رو ب قیمت روز طلا بیارین بدین ی هفته نکشیده پول بردم اینقدر این آقا تعریف کرد از من پیش شوهرم من اولین پول پس انداز میکنم نمبگم اول این لباسم باید بخرم بعد پس انداز ولی خب گفتم درآمد همسرمم خوبه یعنی زیاد فشار نمیاد بهمون تو‌ جمع کردن