2777
2789

اضافه وزن دارین یا تحرک کم؟

این چربی‌ها بیشتر بخاطر غلبه بلغم و کم تحرکی و تعریق کم بوجود میان

اصلاح مزاج عدم استفاده از مواد غذایی طبع سرد مثل ماست و خیار و..

حجامت عام

پیاده روی و تعریق

خوردن سرکنگبین 

خوردن زیره و دارچین زنجبیل در حد تعادل و نداشتن حرارت کبد

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره ابجی

خب عزیزم بخاطر همونه معدت سرده قشنگ غذا رو نمیپزه ، از طرفی تحرکم نداری بدنت سوخت و ساز نمیکنه ، یبوستم داشته باشی که بدتر سموم بدنت میمونه و مواد زاید اونجوری به شکل چربی درمیاد

خواستی با طب سنتی و اصلاح‌مزاج هم میتونیم مشکلاتت رو درمان کنیم هم وزنت کم میشه

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

اضافه وزن دارین یا تحرک کم؟این چربی‌ها بیشتر بخاطر غلبه بلغم و کم تحرکی و تعریق کم بوجود میاناصلاح م ...

من پشت کتفم چربی داره خبلی بدم میاد بنظرتون راه درمانش چیه با دستگاه میشه اب کرد یا با ورزش بابد چی کار کنم؟ممنون

من پشت کتفم چربی داره خبلی بدم میاد بنظرتون راه درمانش چیه با دستگاه میشه اب کرد یا با ورزش بابد چی ...

عزیزم همون‌طور که گفتم تجمع چربی بخاطر غلبه بلغم یاسردی توی بدن هست معده سرد کبد گرم بی تحرکی یبوست همش باعث میشه سیستم بدن بهم بریزه و سوخت و ساز قشنگ انجام نشه و تبدیل به چربی بشه

ورزش که باعث تعریق بشه، پرهیز از خوردن سردیجات،سرخکردنی فست فودها

چای سبز گزنه زیره زنجبیل در حد تعادل کمک کنندس

و اما درمان اصولی

اصلاح مزاج ، تغییر سبک زندگی و رعایت غذایی

عزیزم همون‌طور که گفتم تجمع چربی بخاطر غلبه بلغم یاسردی توی بدن هست معده سرد کبد گرم بی تحرکی یبوست ...

درسته عزیزم خیلی ممنون از راهنمایی خوبت اولبن فرصت واتساپ حتما بیشتر در ارتباط خواهم بود باهاتون یه دنیا ممنون