2777
2789

خانوما من تا حالا قبل یا بعد از پریودیم سینه درد نداشتم این بار دو هفته قبلش بزرگ شدن و تورم داشتن و سوزش بعدش تموم شد منم بی خیال شدم با وجود بعضی از علائم بارداری تا خواستم بیبی بزنم پریود شدم کلا بی خیال شدم الان بعد از سه روز باز سینه هام درد میکنن. سوزشم یکم و خیلی بزرگ شدن رگای سبز روش ظاهر شده خستگی شدیدم دارم بگین ممکنه باردار باشم؟ بیبی چک بزنم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم رگاش سبز شدع و تیر کشیدن تخمدان دارم یکمم دلدرد دارم. ۷ روز از اقدامم میگذرع و دوروزع عقب ان ...

خوب عزیزم خیلی زوده که بیبی چک حداقل 21 روز بعد از اقدام نشون میده اونم حداقل 

خداکنهههه خیلی ناراحت شدم از صبح...آزمایش خون چند روز بعد نشون میدع؟

نه عزیزم ناراحت نباش صبر کن تا زمان پریودیت روز موعدت بیبی بزن مثبت بودن آزمایش بده اگرم منفی بود بازم ممکنه باردار باشی چون بهترین زمان استفاده از بیبی چک هفت روز بعد از موعد پریودیته الان خیلی خیلی زوده 

کی بنظرت آزمایش خون بدم؟

به نظرم تا هفت روز صبر کن عزیزم بعد روز هفتم تاخیر بیبی چک بزن اگر منفی بود و بازم پریود نشدی اون موقع برو آزمایش انشالله که باردار باشی 💚