2777
2789

بچها خیلییی ناراحتم امروز ظهر من تو خیابون داشتم میرفتم

ی تیبا از پارک درومد و سر ماشینو کج کرد و راه افتاد منم سرعتو کم کردم که بره ی نیسان بیشعور از پشت زد به دفیوزر ماشینم (ی قطعه پلاستیکی سیاه پایین سپر عقب) اون شل شد ی آقایی اومد واسم چک کرد در صندوق عقبو باز کرد هعی بست شاسی ها رو چک کرد گفت چیزی نشده

راننده نیسان هم ازون آدمای بی لول که داد میزنه مدام میگفت چیزی نشده

خلاصه منم گذاشتم بره الان خیلی ناراحتم😭😭😭

آخی عزیزم .خب چیزی نشده که ناراحتی نداره

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همون موقع پلاکش رو برمیداشتی زنگ میزدی ۱۱۰ 

بحث این نیست ک ماشینت خسارت دیده یانه 

اون ادم باید وایمیساد نهایت اگر هیچی هم نشده بود عذرخواهی میکرد 

البته اگر یهوووو سرعتت رو کم نکردی و بدون راهنما نپیچیدی .

چون خیلی دیدم یهو میزنن رو ترمز بدون راهنما میپیچن 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

عزیزم فدای سرت. ولی می فهممم
اینجور وقتا یک شماره تلفن از طرف بگیر. یه عکس هم پلاک ماشینش. 

داد بیداد کرده که تو هول کنی بگذاری بره. به هدفش هم رسیده. 

ولی خودتو سرزنش نکن. منم بودم همین کارو می کردم. آدم هول می شه دیگه. 

آفرین به جراتت که می شینی و رانندگی می کنی. 

همش با خودم میگم نکنه ببرم تعمیراتی و بگه نه ی چیزی خراب شدع

نه نگران نباش خودت میفهمیدی اگه چیزی بود

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲
همون موقع پلاکش رو برمیداشتی زنگ میزدی ۱۱۰ بحث این نیست ک ماشینت خسارت دیده یانه اون ادم باید وایمیس ...

پلاکشو برداشتم سریع عکس گرفتم ببین من راه مستقیممو داشتم می‌رفتم عرض خیابون کم بود تیبا از پارک درومد و سر ماشین کج شد منم توقف کردم تا بره راهنما نمیخواست

به نظرم بهتره حتما یه تعمیرکار مطمئن بررسی کنه تا خیالت راحت بشه که آسیب جدی ندیده. اگه دسترسی به دوربین‌های اطراف محل داری، چک کن شاید بتونی شماره پلاکش رو دربیاری و از طریق بیمه پیگیری کنی. امیدوارم دیگه هیچ‌وقت همچین تجربه‌ای برات پیش نیاد و همیشه سالم و بی‌دردسر بمونی.

بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |

عزیزم فدای سرت. ولی می فهممماینجور وقتا یک شماره تلفن از طرف بگیر. یه عکس هم پلاک ماشینش. داد بیداد ...

مرتیکه همش میگفت واای ماشینم خسارت دید هیچچ کاریشم نشد ماشینش

منم گفتم تو از پشت زدی حالا طلبکارم هستی؟؟

مرتیکه همش میگفت واای ماشینم خسارت دید هیچچ کاریشم نشد ماشینشمنم گفتم تو از پشت زدی حالا طلبکارم هست ...

باز خوب گفتی. برای دفعات قبل از قبل تمرین کن. اگر فکر می کنی طرفت مقصر هست بگو زنگ می زنم پلیس بیاد. 

لازم باشه منو جریمه می کنه خسارت شما رو بدم. برعکشم لازم باشه انجام می ده. 

ممنون عزیزم عکس گرفتم

من دیروز تو اتوبان میرفتم ی ماشین با فاصله ۱ سانت از کنارم با سرعت رد شد من هول شدم کمی ماشینو دادم راست اگه کنارم‌ماشین بود ۱۰۰ درصد هش میخورد منظورم اینه فقط باید راهتو بری و نگه نداری