2777
2789

سلام عکس سونو رو میذارم چجوری دکتر سونوگرافی گفت مشکوک به بارداری آزمایش ۷دهم بود زیر صفر

من دوماه عقب انداختم یکهفته خونریزی بعد یکماه عقب انداختم ۱۶روزه خونریزی کم و زیاد

این سونوگرافی برای ۵روز قبل هست

من فکر میکنم عکس سمت راست یک جنین که بصورت محو داره نشون میده نظرمیدین

روز_قیامت_از_تار_مویی_که_نامحرم_ببینید_آویزان_میشوی چه اسراری هست برای دنیای زودگذر پشت حکم و دستور خدا کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داخل سونو نوشته شواهدی ب نفع ساک بارداری مشاهده نشد بعد شما خودت از کجا تشخیص دادی ک سونو مشکوکه:/

نوشتم دیگه دکتر گفت شما مشکوکی به بارداری من تشخیص ندادم

روز_قیامت_از_تار_مویی_که_نامحرم_ببینید_آویزان_میشوی چه اسراری هست برای دنیای زودگذر پشت حکم و دستور خدا کنید

خب اگ مشکوک بودی چرا تو سونو ذکر نکرده؟

دکتر سونوگرافی گفت شما بااینکه خونریزی دارین باید آزمایش خون بدین الانم مدام خون میاد عکسش تو سایت واضح نیست ولی من خودم دیدم جنین رو اگر باشه باید ۳ماهه باشه واقعا نمیدونم چکار کنم ۱۶روز خونریزی 

دکتر سونوگرافی گفت شما بااینکه خونریزی دارین باید آزمایش خون بدین الانم مدام خون میاد عکسش تو سایت و ...

وقتی آزمایش منفیه ینی بارداری منتفی

برو دکتر می‌فرسته سونو رنگی یا آزمایش هورمونی ببینه خونریزیت از چیه

ضخامت آندومترت ۱۱ میلی مترههههه. تو بارداری ضخامت خیلی بالا میرهههههه

سلام مثلا چقدر میشه ضخامت