2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره مال منم دوسال پیش دراومد رفتم دکتر ازمایش داد گفت چیزی نیس. البته قرص داد خوردم بعد ازمایش دادم گفت چیزی نیس. گفت عفونت زنانه نداری گفتم نه. البته نمیدونستم حتمی دارم یانه .

بعدم دست نزدم چون تحریک میشه .دکتر سونو هم گفت شابد شیو با ژیلت کردی یوقت عفونتی چیزی میره داخل پوست باعث میشه غدد لنفاوی فعال بشه. 

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

عزیزم شاید عفونت کرده یا التهاب داره ببر دکتر دارو بهت بده چند سالته ؟

دیروز سنو شکمی دادم کامل طحال و رحمو همچی 

دوماه پیشم پاپ دادم جواب سالم بود اما دکتر تو معاینه گفت یخورده عفونت قارچی این چند وقتم درگیرم یه هفته درد دارم ازمایش خونم دیروز دادم اوکی بود دیشب الکی الکی چرخیدم اینو پیدا کردم

اره مال منم دوسال پیش دراومد رفتم دکتر ازمایش داد گفت چیزی نیس. البته قرص داد خوردم بعد ازمایش دادم ...

من درد واژن دارم یه هفتس 

تو اب و سرکه نشستم قشنگ همه زد بالا پوست اون قسمتم سنو از رحم هم دادم سالم بود فقط دوماه پیش ک پاپ اسمیر دادم جوابشم سالم بود ولی دکتر گفت یخورده عفونت قارچی داری دارو داد خوب شدم اما چون همسرم کامل نخورد دوباره من درد دارم و دیشبم اتفاقی دستمالی کردم اینو دیدم

من درد واژن دارم یه هفتس تو اب و سرکه نشستم قشنگ همه زد بالا پوست اون قسمتم سنو از رحم هم دادم سالم ...

نه همون بخاطر عفونته .چون بمن گفت عفونت نداری منم گفتم نه..البته من نمیدونستم حتمی ندارم .رومم نشد بگم شاید عفونت دارم. ولی بهم قرص داد بعد یه مدت رفت. اصلا دست نزن بهش تحریکش نکن

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

نه همون بخاطر عفونته .چون بمن گفت عفونت نداری منم گفتم نه..البته من نمیدونستم حتمی ندارم .رومم نشد ب ...

یسره دستم بهشه پوستش ضخیم شد انقد دست زدم

میگم اگر چیز بدی بود تو سنو طحال بزرگ نشون میداد؟دیروز سنوی کامل دادم طحال نرمال بود ازمایش خونمم گلبولا نرمال بودن لنفوسیت اینام گرفت اوکی بود

یسره دستم بهشه پوستش ضخیم شد انقد دست زدممیگم اگر چیز بدی بود تو سنو طحال بزرگ نشون میداد؟دیروز سنوی ...

باید کشاله ی ران هم سونو میکرد . سونو نوشت غدد لنفاوی اندازه گفت اونقدر بزرگ نیس که خطرناک باشه. نه اصلا دست نزن تحریک نباید بشه چون بزرگ میشه.

باید کشاله ی ران هم سونو میکرد . سونو نوشت غدد لنفاوی اندازه گفت اونقدر بزرگ نیس که خطرناک باشه. نه ...

خب من نمیدونستم این وجود داره

من دیروز صبح بودم دکتر اینو دیشب دست زدم پیدا کردم سایزشم اندازه باقالا هست مال شما چقد بود سایزش؟دقیقا قسمت خط شورت هست کنار واژن

خب من نمیدونستم این وجود دارهمن دیروز صبح بودم دکتر اینو دیشب دست زدم پیدا کردم سایزشم اندازه باقالا ...

ازه دقبقا مال منم همین بود. واندازشم تقریبا همینی که میگی.شاید یکم کوچیکتر.نگران نباش. احتمالا مال عفچنته

دیروز سنو شکمی دادم کامل طحال و رحمو همچی دوماه پیشم پاپ دادم جواب سالم بود اما دکتر تو معاینه گفت ی ...

پس گلم الکی فکرت خرابه  

شاید مثل من وسواس فکری داری

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد