2777
2789
عنوان

غده لنفاوی کشاله ران

115 بازدید | 9 پست

متورم شده بزرگ خیلی میترسم نمیدونم شاید از قبلم بوده چون تو گردن و زیر بغلم دارم ک ری اکتیون چند ساله

البته یسری مشکلاتم این مدت برام پیش اومد تو این هفته ها تو تاپیکای قبلم هست

لنفه نزدیک اونجامه و اونجامم ی هفتس درد دارم دوماه قبلم پاپ اسمیر دادم سالم بود دیروزم سنوی کامل دادم

چندشب پیش تو اب و سرکه نشستم وقتی اومدم بیرون چون همون روز شیو کرده بودم یا حساسیته نمیدونم کلا متورم و قرمز شده بود کنار همون لنفه ممکنه از اون باشه؟عفونت قارچی هم داشتم ماه قبل

براتون پیش اومده لنف اونجا؟دقیقا کشاله رانه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وسواسم هستماما اخه این لنف ب این بزرگی چیهاگر چیزی بود دیروز تو ازمایش خون نشون میداد؟

آره بابا چند روز صبر کن خوب میشی

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

امروز دکتر زنان نوبت دارم

خب به اون بگو دیگه اینهمه نگرانی نداره

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

خب به اون بگو دیگه اینهمه نگرانی نداره

خب میترسم دیگه

با گفتن مشکل حل نمیشه ک از جوابش میترسم از درد واژنم میترسم چند روزه درد شدید دارم حالا این غده هم اضافه شده ب ترسام 

کاش دستم میشکست کنکاش نمیکردم تو رونم

خب میترسم دیگهبا گفتن مشکل حل نمیشه ک از جوابش میترسم از درد واژنم میترسم چند روزه درد شدید دارم حال ...

چرا حل نمیشه دکتر دقیقا همین مشکلاتی حل میکنه اگر بی اهمیت باشه میگه بهت و خیالت راحت میشه اگر هم خدایی نکرده مشکلی باشه درمانش میکنه