2777
2789
عنوان

فقط تو اهواز اینجوریه

106 بازدید | 4 پست

سر راهم خواستم هندونه بخرم قیمت زده ۱۰ تومن بعد که از ماشین پیاده شدم رفتم سراغش میگه اون پلاسیده ها ۱۰ تومن خوباش ۲۰ تومن ...

همه جا همینجوره ؟ 

یک صلوات بفرستید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه جا همینه متاسفانه.

تازه یه مدل بدترش مد شده. مثلا میگه پرتقال کیلویی سی تومن ولی یهو میبینی صد تومن کارت کشیده! بعد میگه نه اون وریا سی تومن بود یا دیدم خوبه برات سه کیلو ریختم... من دیگه از چنین مغازه‌هایی خرید نمیکنم

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

من یکسال خوزستان بودم، موقع خرید چندبار دیدم یا عمدی یا سهوی قیمتا را بیشتر کارت میکشیدن، همیشه شوهرم تاکید میکرد میری میوه فروشی حواستو جمع کن .

قیمت میوه و تره بار هم کلا بیشتر از جاهای دیگه بود

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.