و اذیت کنندس ؟ کسی سنگ کلیه داشته اینجا چطود دفعش کنیم
سلام سلام اول از همه بگم ک کاربری قبلی ترکید (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰♀️۲_دختر درس خون👩🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سنگ کجاست الان ؟؟؟ تو کلیه ؟نه یکو نیم میل خیلی کوچیکه اب بخور بپر برو دکتر قرص میده مجاری باز میشن ...
♥️♥️♥️
سلام سلام اول از همه بگم ک کاربری قبلی ترکید (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰♀️۲_دختر درس خون👩🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂
نصف یک هندونه رو قاچ بزن بذار تو قابلمه درشو بذار روی گاز تا خوب بپزه بعد خنک شد ابشو کمی صاف کن خیلی نیاز نیست صافش کنی و تا میتونی اب رو بخور فقط بدتر از زهر مار هست اما تحمل کن ان شاالله سنگت میافته من کردم افتاد
۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه ۲ — چرا ناراحت ؟ چرا عصباني ؟ درست بپرس جواب ميدم ۳ — مرزها و مهم ها انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و ..... ۴ — اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم ، تمام .
نصف یک هندونه رو قاچ بزن بذار تو قابلمه درشو بذار روی گاز تا خوب بپزه بعد خنک شد ابشو کمی صاف کن خیل ...
ممنونم عزیزم♥️♥️