2777
2789
عنوان

مشاوره رایگان بهزیستی

102 بازدید | 10 پست

سلام دوستان. شماره ۱۴۸۰ رو باید با کد شهرمون بگیریم؟ و اینکه آیا روانپزشک هم دارن برای پاسخگویی و دارو درمانی؟ اگر تماس گرفتید لطفا یکم درباره ش توضیح بدید. نحوه پاسخگوییشون چطوره؟ هر دفعه چند دقیقه می تونیم صحبت کنیم؟ با تلفن ثابت باید زنگ بزنیم یا موبایل هم میشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونی روانپزشک هم دارند یا نه؟

روانپزشک رو شاید تامین اجتماعی شهرتون داشته باشه

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

مشاور ن، روانپزشک، فرق دارن با هم۱۴۸۰ هم من چند باری زنگ زدم‌خوب نبود

آره. نگفتم مشاور که گفتم مشاوره. ۱۴۸۰ یکی دو تا از بچه ها تو همین سایت تعریف کرده بودند. فرق دارن روانشناساشون. 

اونوقت شمارشون رو ازکجا گیر بیارم؟ تو گوگل چی بزنم که شماره بخش مشاوره تامین اجتماعی رو بیاره؟

آره. نگفتم مشاور که گفتم مشاوره. ۱۴۸۰ یکی دو تا از بچه ها تو همین سایت تعریف کرده بودند. فرق دارن رو ...

عزیزم برو درمونگاه تامین اجتماعی شهرتون اطلاعات بگیر خدمات مختلفی به صورت رایگان ارائه میدن

برای مشاوه رایگان هم نیروی انتظامی هم مرکز مشاوره رایگان داره

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

عزیزم برو درمونگاه تامین اجتماعی شهرتون اطلاعات بگیر خدمات مختلفی به صورت رایگان ارائه میدنبرای مشاو ...

برای استفاده از خدمات بیمارستان تامین اجتماعی حتما باید بیمه تامین اجتماعی داشته باشم؟؟ هزینه ش چطوره اگر بیمه نباشم؟ 

برای استفاده از خدمات بیمارستان تامین اجتماعی حتما باید بیمه تامین اجتماعی داشته باشم؟؟ هزینه ش چطور ...

اگر بیمه باشی کاملا رایگانه

اگر نباشی اطلاعی ندارم متاسفانه