2777
2789
عنوان

باطل کردن دعا

184 بازدید | 13 پست

سلام دوستان یه مشکلی پیش اومده برای یکی از دوستانم لطفا بدون قضاوت راهنمایی کنید.

ایشون در رابطه ای بودن که خانومی با طلسم عای شیطانی رابطه این دو نفر رو میریزه به هم و جداشون میکنه دوست من هم چون به شدت نکران بوده و استرس داشته متاسفانه گول یه سری حرف های این دعا نویس هارو میخوره و دعای بازگشت واسه پسره میگیره سه روز پیش یک طالع بین طالع این دوست منو که نکاه میکنه میگه که به خاطر این دعاها مدارت سیاه شده و تازه پسره میخواسته برگرده بهت ولی خودت با این دعاها جلوشو گرفتی و باید پاکسازی کنی.دوست من به دعانویسش پیام میده و میگه که دعاهارو باطل کنه اون خانوم هم راضی شده باطل کنه.الان گفته یه کاری بکنه .۷ مرتبه آیت الکرسی روی قیچی بخونه و اون قیچی رو چسب بزنه و بزاره زیر لباساش.دوستان این کار درسته.بدتر نکنه همه چیز رو.چون حال دوستم به شدت بده استرس کل وحودشو گرفته.لطفا راهنمایی کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نشنیدم قیچی با این دعا میترسم انجام بدم منم حال روحیم درست شه یهو بدتر نشه

خو دوست منم میترسه انجام بده دعا نویسه میخواس از ریشه دعاهارو باطل کنه

وای یعنی میخاسته برگرده به هاط اون دعایی مه مثلا باطل کننده بوده و برنکشته ؟ بخدا منم ترسیدم اخه واس شوهرم دعا کرفتن نمی دونم چجوری باطل کنم نمیشه بجای اینکه باطل کنی یه دعای محبت بگیره دوستت؟