2777
2789

پسر بزرگم امسال میره پیش دبستانی 

کوچیکه نزدیک ۲ سالشه 

وای اصلا ی وضی دارم خدا داند 

کاش کوبچکه از اب و گل در بیاد ولی نمیدونم کی 

آرمی بی تی اس .دانشجو ادبیات

وقتی ۳سالش بشه

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوبه بزرگه بره کلاس اول کوچیکه ات عاقل تر شده و نفس راحت میکشی من دومیمو تو سن مدرسه اولیم آورد ...

اخه پیش دبستانی خیلی وقت گیر اصلا ی وضی

تا بشه من ۳ بار مردم و زنده شدم

سخت نگیر

شرایط بدتر از توام هست

من بزرگه امسال میره اول

دومی ۳سالشه

سومی تو راهه

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
سخت نگیرشرایط بدتر از توام هستمن بزرگه امسال میره اولدومی ۳سالشهسومی تو راهه

یا خدا خواهر خدا بخت سلامتی بده 

من سر دومی خییییلی اذیت شدم افسردگی گرفتم هنوزم ک هنوزه پسرم ۲۲ماهشه حالم خوب نشده 

😔😔

نمیدونم چکار کنم 

شما سومی خودتو ن خواستی

یا خدا خواهر خدا بخت سلامتی بده من سر دومی خییییلی اذیت شدم افسردگی گرفتم هنوزم ک هنوزه پسرم ۲۲ماهشه ...

من سراولی افسردگی گرفتم افتضااااح، زایمان خیلی بد

بچه ب شدت بدخواب و نق نقو، پیرم کرد

ولی دومی بد نبود

سومی ام خودمون میخواستیم

من سراولی افسردگی گرفتم افتضااااح، زایمان خیلی بدبچه ب شدت بدخواب و نق نقو، پیرم کردولی دومی بد نبود ...

من  سر اولی خیلی راحت سر دومی افتضاه پیرم کرد