2777
2789
عنوان

قسم قران غیرممکن خوردم چیکار کنم؟

391 بازدید | 13 پست

بچه ها من قسم قران خوردم دستمو گذاشتم رو قران ب همسرم گفتم عمرا دیگ چیزی ازت بخوام تو اوج عصبانیت بودم.الان میبینم نمیشه عمل کنم ۳ روزه اشکم خوراکمه یکی نمیدونه چه جوری قسمم و میتونم بشکنم؟

ی چی دیگ ک شوهرم دیگ قسم هامو باور نمیکنه اگ راحت بگذرم وای چیکار کنم دارم روانی میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قسم دروغ خوردن كفاره داره

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

اخه این چکاری بود کردین قسم اونم به کتاب مقدس برای یک دعوای زن و شوهری؟

مگه تو صحن دادگاه تحت قسم شهادت میدادین که همچین کاری کردین؟یکم تو عصبانیت خوددارتر باشین 

جنبه مذهبیش رو نمیدونم ولی حالا یک مدت که بگذره همسرتون خودش کم کم فراموش میکنه 

یک مدت زمان چیزی نخواین تا خودش پیش قدم بشه برای دلجویی و اشتی و توی دعوا هم. خودتونو. بیشتر کنترل کنین اینطوری غیرقابل اعتماد و شلوغ کن. و بی ثبات به نظر میرسین

حال متکلم از کلامش پیداست

نمیدونم🤔 به این سرعتم بشکنی خودت خراب میشی🤔🤔🤔 میگم تا وقتی خودش نگفته چیزی باهاش نخواب، س ک س منظورمه، شاید فرجی شد

خدایا جوری هوامو داشته باش که خودمم باورم نشه 🙏

از مرجع تون بپرسید ، قسم به قرآن خیلی سنگینه برای موارد شدنی هم باید از قسم به قران احراز کرد

درمورد همسرتون هم فکر خودتونو مشغول نکنید همسرتون متوجه شده از شدت عصبانیت بوده 

من مخالف فمنیسمم و از نظرمن تفاوتهای زن و مرد قابل انکار نیست