2777
2789

خسته نباشید همگی❤️بچه ها اولا شر و ورای مجازیو باور نکنین آی من 20 شدم فلان شدم ما 9 تا رتبه ی تک رقمی داریم100 تاش تو مجازیه این یعنی چی یعنی چرت و پرت زیاد میگن اگه امتحان براتون سخت بوده برای همه سخته و لطفا خودتونو با بقیه مقایسه نکنین تنها رقیب اصلی خودتون ،خودتون هستین و فقط ببینین چه اشتباهاتی داشتین که باید درست بشه بچه ها فارغ از هر نتیجه ای تجربه میشن همه ی اینا وقتی از شکست نترسی برنده ای وقتی بچه پررو باشی برنده ای ببین که چیکار میتونستی بکنی که بهتر بشه و بنویس واقعا بنویس که بهترین کار مثلا این بود نمونه سوالات بیشتر حل می کزدم تو طول سال میخوندم و...

مورد دیگه چرا فکر میکنی ته راه هست ؟خراب کردی فدا سرت مهم اینه شجاعت داشتی و همین نشون میده از خیلی ها جلو زدی و با آغوش باز دنبال فرصت ها دویدی فارغ از هر تلاش کم یا زیادی تلاش خودتو کردی و جربزه داشتی رفتی امتحان بدی سر جلسه غایب نشدی و اینکه بچه ها واقعا با پشت کنکور هیچکی نمرده قربونتون باور کنین کسی که سمجه تا ته ادامه بده در هر صورت برنده فارغ از هر نتیجه هم تجربه میگیره هم موفق میشه و از تجربه هاش برای ادامه ی زندگی استفاده میکنه چیز مهم تویه این مسیر به دست آوردن شخصیت قوی هست 

رفیق گلم !ببین سرتو بگیر بالا آها آفرین! 

تو قوی تر این حرفایی اصولا راه موفقیت همینه کسایی که از شکست نمی ترسن و پررو هستن و  ادامه میدن برنده هستن دنیای الانو آدمای ترسو و فراری نساختن کسایی که ساختن که با دل باز دنبال شکست ها دویدن دنبال فرصت ها برای بلد شدن راه دانشمندامونو ببین اگه حس میکنی دروغه قبولی تو این رشته ها کار هرکسی نیست و فکر نکن تو عقبی این راه قلق داره به اندازه ی هدفت بزرگه و دلیلی نمیشه که تو هوشت کم باشه که شکست خوردی یا خراب کردی نه تو صرفا خامی و داری راه و بلد میشی و بیشتر کسایی که قبول شدن پشت کنکور موندن زیاد چون این مسیر قلق داره بها داره تو نمیتونی چیز خوبیو بخوای و بهاشو ندی طلا رو بخوای پولشو ندی پس صبور باش قربونت و خودتو نباز به دور  ور نگاه نکن و جلوتو فقط نگاه کن بلند شو وبا  همون ورژن  آدم قوی  ونترس ادامه بده❤️

آنچه که مرا نکشد ،  قوی ترم میسازد🌻