خانوما من قصد دارم سعادت آباد خونه بخرم.. و اینم برام مهمه که دسترسی راحت به مراکز ها داشته باشم ینی مجبور نباشم برای یه کاری یا مرکز خریدی کلی راه رو برم.. با این حال بنظرتون ویلا بهتره یا آپارتمانی،، ولی از نظر قیمت ویلا ها ارزون ترن.. مثلا ویلای 350متری10تومن.. ولی یه واحد آپارتمان250متری15، 16تومن..
سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی در دین و غفلت و گمراهی دعوت نکن با این حرفا و از خودت شعار مفت رایت نکن جسارتا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم.
عزیزم من دیروز با یه صاحب ویلا صحبت کردم و قرار شد قرارداد ببندیم😐
مراقب باش کلاهبرداری نباشه.
ده میلیارد تو سعادت اباد عمرا ویلایی بدن
اصلیترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401
عزیزم الان به آپارتمان -۱۰۰ متری پایین شهر قیمتش شاید ده میلیارده. ویلایی سعادت آباد ده تومن؟؟؟
چی بگم. ویلاشم خیلی لوکس بود و4خوابه بود. حیف ک نمیتونم عکسشو بزارم... گف که 4تومن اول میگیرم بقیشم وقتی سند خورد به نامت.. البته اینم بگم ک اکثر ویلا ها همین قیمت بودن اونجا
چی بگم. ویلاشم خیلی لوکس بود و4خوابه بود. حیف ک نمیتونم عکسشو بزارم... گف که 4تومن اول میگیرم بقیشم ...
مطمینی سعادت آباد تهران منظورته؟؟ شما تهران زندگی میکنی؟ اصلا امکان نداره همچین چیزی که میگی. ما تو شمال یه شهر کوچیک دنبال خونه ویلایی بودیم همین قیمتا بود. نکنه آگهی های شمال بوده که محله رو زده سعادت آباد تا مشتری پیدا کنه.
اره سعادت آباد تهران منظورمه.. ن من تهران نیستم.. نمدونم تو آگهی زده بودن سعادت آباد که
گول نخوریا، آگهی های شمال رو تو تهران محله های مختلف آگهی میکنن تا مشتری پیدا کنن، تازه اکثرشون کلاه بردارن. ده میلیارد پول به آپارتمان صد متری جنوب تهرانه.