که تحمل میکنن و هم باید از پس ۱۰ تا نهایی سخت بربیان هم از پس کنکور و تست و کلاس کنکور
بعد اونوقت یه سری خانوم بیکار (بعضیااا) که نهایت دغدغشون اینه که خواهرشوهر مادرشوهرشونو بچزونن یا از داستان سرایی های جاریهایشون حرف بزنن میان دستور میدن که چرا شماها میآید اینجا تاپیک میزنین این سایت جای بچه مدرسه ای نیست و فلان
من خودم مدرسه ای نیستم و سالها بعد برگشتم برا کنکور
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
جالبه واقعا این سایت هیچی چز یه سایت مزخرف بیخود نیست که فقط واسه سرگرمیه بعد میان راجب مهم ترین مسائل زندگیشون حرف میزنن و چهار تا ادم بی عقل که مشخص نیست کین و چیکاره ان جوابشونو میدن(بلانسبت بعضیاتون)
***کسی که دنبال تجربه باشه از جای درستش به دست میاره نه اینجا خوشکل
درثانی موضوع تاپیک که مشخصه خیلی مشکل دارید با اینا نرید توی تاپیک مگه مجبورتون کردن اخه
تنبل خانم عهد بوق که همه بیست می گرفتن معدلش شده 18 بعد اومده مایی که الان با این سختی سوالا بعد از نمره های بیست و نوزده سال خودمون فقط به خاطر تراز دوباره ترمیم می زنیم رو مسخره می کنه
برو بابا به لیسانس آبکی گرفتی نشستی توی خونه
الان هر کس صرفا مدرک بخواد در دانشگاه با رشته های با سوابق بازه