2777
2789

هر غلطییییی😂😂

هیچی نخوندم 

استرس هم دارم ولی بازم نمیخونم 

واقعا نمیدونم چرا😂

از اون ور دارم دعا میکنم زمان متوقف بشه بابام از دفترش خونه نیاد 

امروز رفته بوده تو گوشیم و سرچش رو دیده و از سرچ گوشی من عکس گرفته برام فرستاده ک اینا چیهههه 

ومنم یه جوری سرهم کردم 

ولی گفته ظهر حرف میزنیم 🥲🔪

حرفی ندارم 

خب سرچت چی بوده 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا چیا سرچ کردی کلک😉

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

خب وقتی نمیگی سرچت درباره چی بوده چجوری بگیم چی بگی

ما که تورو نمیشناسیم راحت باش

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

منم دقیقا فردا امتحان دارم، استرس دارم ولی حتی حال ندارم بلند شم صبحونه بخورم🥴🤣

دقیقااا😂😂

من بلند شدم کتابم هم جلوم بازه ولی حوصلم نمیشه 

بارم بندی هم اومده دقیقا از چیزایی هس ک نخوندم 🥲

حرفی ندارم 

دقیقااا😂😂من بلند شدم کتابم هم جلوم بازه ولی حوصلم نمیشه بارم بندی هم اومده دقیقا از چیزایی هس ک نخ ...

شت😬🤦🏻‍♀️😂

باز تو وضعت بهتره من اصلا از جام جم نخوردم

البته احتمالا امتحان تو نهاییه آره؟