2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اسفند ماه سزارین شدم با بی حسی 

خییییلی راضی بودم 

تا ۳روز هیچ دردی حس نکردم بعد از ۳روزم در حد سوزش خیلی خفیف بخیه ها 

ماساژ شکمی هم دو سه بار داشتم ولی اصلا اون چیزی نبود ک تعریف میکردن ک فشار میدن و با درد شدید همراهه واقعا در حد همون ماساژ خیلی نرم 

در کل خوب بود 

❌️لایکم نکنید لطفا❌️

بیحسی، بعد عمل ۲۴ ساعت درد وحشتناکه بعدش عادی میشه یه هفته بعد تقریبا از بین میره، عطسه و سرفه تا دم مرگ میبره و میاره آدمو، موقع بیرون اومدن از ریکاوری شکمو با تمام زورشون فشار میدن مرگ از جلو چشم رد میشه، البته من بخاطر حساسیت به مسکن هیچ مسکنی دریافت نکردم بخاطر همین خیلی درد کشیدم

برو یو تیوب فیلمشو ببین ، من از اونجا دیدم ، تو اتاق عمل که جلومو پارچه کشیدن نبینم حالم بد بشه 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

لطفااااااااااااااااا بهیچ عنوان نزار از کمر سر کنن فقط بیهوش کامل قبلش تحقیق کن از دکترت چون برای من تو اتاق عمل گفت نه نمیکنم و بشدت بشدت عذاب کشیدم ازش نمیگذرم ۱۰ ساعت قبلش هیچی نخور حتی اب  که بهونه میارن و بیهوشت نمیکنن  دکترم میتونست کامل بهم بگ اما ویزیت گرفت ولی چیزی نگفت من از گوگل فهمیدم نباید چیزی بخوری

من ۲۱ ماه پیش عمل شدم، با بی‌حسی

خود عمل خیلییییی خوب بود

شرایطم خاص بود و ماساژ هم زیاد داشتم، ۵،۶ دفعه... ولی وقتی بی حسی داشت میرفت دیگه اجازه ندادم

دو سه روز اول خیلی درد داشتم

ولی بعد از ۲ هفته که بخیه ها رو کشیدم دیگه همه چی معمولی بود

کمردرد و اینا هم نداشتم زیاد

فقط به شدت خسته بودم تا چند هفته

حالا ببینم خدا دو سه ماه دیگه دومی رو جطور برام در نظر گرفته 

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
بیحسی، بعد عمل ۲۴ ساعت درد وحشتناکه بعدش عادی میشه یه هفته بعد تقریبا از بین میره، عطسه و سرفه تا دم ...

وایی حس میکنی به‌محض اینکه عطسه کنی دل و روده ات می پاشه بیرون🥴🥺

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

من سال ۴۰۲ سزارین شدم با بیحسی

اتاق عمل که هیچی متوجه نشدم حتی آمپولش 

تو ریکاوری یه بار شکممو فشار دادن که بیحس بود هیچی حس نکردم

یه بارم تو اتاق که اونم هیچی حس نکردم

تنها دردش برای من کندن سوند و اولین حرکت بود که چون تاحالا تجربه عمل نداشتم خیلی برام سخت و دردناک بود

حتما یکی دو نفر همرا باید برای کمک بهت باشن

من فقط موقع راه رفتن درد داشتم در حالت عادی هیچی هر چی بیشتر راه بری بهتره ولی خم و بشین پاشو نه

سه روز اول خیلی آروم راه میتونستم برم تا ۵ روز دیگه سرپا شدم اما شستن و بلند شدن سخت بود  تا ۸ روز بدون دیکنوفناک بازم درد داشتم  

۱۰ روز دیگه تقریبا خوبه آدم ولی بازم کامل نه

بعد ۲۰ روز هم که دیگه مثل روزای قبل بودم عادی کاملا خوب شده بودم 

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖

سلام عزیزم من یه هفته قبل سزارین شدم با بیحسی، خیلی تجربه خوبی بود نسبت به بی هوشی کامل و واقعا کاش قبلی ها رو هم بی حسی بودم خیلی زودتر سرپا شدم و فشار هم کمتر بود، دو دفعه خیلی آروم ماساژ و فشار دادن و گفتن شرایطم خوبه نیازی نیست

من دوسال و نیم پیش سزارین شدم اونم اختیهری چون طبیعی میترسیدم من خیلی عذاب کشیدم تا ده روز مرگو به چشم دیدم البته بدنا و مقاوتاش با هم فرق میکنه کلا من بد مریضم ولی بعد ده روز سرپا شدم ولی تا یکیال جای بخیم بی حس بود کمردرد داشتم که الانم یه وقتهایی کمرم اذیت میکنه طبیعی درد و سختیش همون موقع زایمانه ولی سزترین دوره نقاحتش بعد زایمان سخت تره

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱