2777
2789
عنوان

هیچوقت آریپیپرازول نخورید

1175 بازدید | 23 پست

من ده روز پیش یه نصفشو خوردم هر روز حالت تهوع دارم چند بار هم پس آوردم لرزش دست گرفتم_امروز صبح با یه حس سرمای شدیدی از خواب بیدار شدم و میلرزیدم. اونم منی که وسط امتحانای نهاییمم. عوارض این دارو عجیب زیاده_ اگه یه وقت روانپزشکتون تجویز کرد حواستون به عوارضشم باشه که در مواقع حساس شروع نکنین به خوردن این داروهاای هجیب غریب. اصولا بین داروهای ضد سایکوز و بیش فعالی ریسپریدون روی من خیلی خوب جواب داد(فقط پرولاکتین خونمو برد بالا که باز هم میرزه به سودش) حداقل روی من.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بدون آریپیپرازول نمی تونم زندگی کنم البته من داروهای زیادی مصرف می کنم که این یکیشه. ولی هر کدومش رو قطع کنم بد جور به هم می ریزم. کلا فکر می کنم داروهای اعصاب و روان رو باید دو سه هفته مصرف کنید تا عوارضش از بین بره و اثر بخشیش مشخص بشه

عری بهار نارنج بخور عزیزمیه کم بریز چاییتخیلی حالت بهتر میشه

خیلی لطف کردی 

برم بگردم ببینم نداریم 

صبح یدونه دمیترون مجبور شدم بخورم.جالبه برای عوارض قرصا هم باید قرص خورد😂

سرخود دارو نخورین

سر خود نبوده اول ریسپریدون میخوردم پرولاکتین خونمو برد بالا روغنپزشکم آریپیپرازول تجویز کرد هم ایرانیشو. خوردم هم خارجیش هر دو تا حالت تهوع دادن

من بدون آریپیپرازول نمی تونم زندگی کنم البته من داروهای زیادی مصرف می کنم که این یکیشه. ولی هر کدومش ...

یا خدا من این حالت تهوع رو یکی دو هفته تحمل کنمم؟ چقدر فلوکستین و ریسپریدون خوب بودن نه عارضه ای نه هیچی