2777
2789
عنوان

عزیزانی که قالیبافی بلدن

260 بازدید | 43 پست

دوستان عزیز، من میخوام برم کلاس قالی بافی

هیچی درموردش نمیدونم، مربیش گفت اول طرحت و انتخاب کن. بعد لوازمش و هم میتونی خودت بخری، هم میتونی سفارش بدی ما برات بگیریم. گفت قیمت لوازمشم حداقل ۲، ۳ تومن میشه. بعد اگه مشکل مالی نداری دار ۲ بگیر که بتونی تابلویی که میبافی و قاب کنی. قیمتشم حدود ۵، ۶ تومنه

حالا من سوالم اینه دار۲  اصلا چی هست؟ چه فرقی با بقبه دارها داره؟ از قیمتش خبر دارید؟

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡قطعا حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بهتره زیاد هزینه نکنی بگو بهت دار آموزشی کوچیک بدن روی اون یه دونه گل کوچیک بباف اگه دیدی علاقه داری هزینه کن دیدم که میگم خیلیا دارو نخای گرونقیمت مونده رو دستشون و هیچکس ازشون نمیخره

نمیدونم ولی اگ علاقه داری برو سمتش من مامانم بلده و منم کمی بلدم مدل قدیمی و دست باف ولی برا اینکه ب ...

بعضیا میگن خیلی سخته، نرو سراغش، میخوره تو ذوقت و از این حرفا...میگن از انگشتات خون میاد، کمردرد میگیری. اینجوریه واقعا؟

عزیزم بهتره زیاد هزینه نکنی بگو بهت دار آموزشی کوچیک بدن روی اون یه دونه گل کوچیک بباف اگه دیدی علاق ...

دار آموزشی کوچیک بخوام بهم میدن یعنی؟؟؟ 

بعضیا میگن خیلی سخته، نرو سراغش، میخوره تو ذوقت و از این حرفا...میگن از انگشتات خون میاد، کمردرد میگ ...

مگ با قلاب نمیبافن؟؟

من خودم مامانم دست بافه واقعا کلافه کننده س

باید علاقه داشته باشی مامانم ک از مجردیش کارش بوده یبار چن سال پیش به اصرار من اورد تا من گوشی بخرم با پولش ولی اصلا جونش نمیگرف ببافه تنها

وقتی میشستم کنارش میتونست ببافه

دار آموزشی کوچیک بخوام بهم میدن یعنی؟؟؟

وظیفشونه بدن پس میخای با چی آموزش ببینی و بری فنی حرفه ای برای آزمون عملی؟اینا میخان سرت کلاه بزارن هم هزینه آموزش رو ازت بگیرن هم بهت دارو لوازم جانبی بفروشن  هم یه دار کوچولو اندازه مانیتور کامپیوتر رو ندن بهت 

وظیفشونه بدن پس میخای با چی آموزش ببینی و بری فنی حرفه ای برای آزمون عملی؟اینا میخان سرت کلاه بزارن ...

مرسی که گفتی عزیزم. حتما از مربیش سوال میکنم

من قالیبافی رو اینجوری یاد نگرفتم، کل خاندانمون قالیبافن تو ۴ سالگی یاد گرفتم

نطرت چیه؟ به عنوان کسی که تحربشو داری برم سراغش یانه؟

بعضیا میگن خیلی سخته، نرو سراغش، میخوره تو ذوقت و از این حرفا...میگن از انگشتات خون میاد، کمردرد میگ ...

نبابا کی گفته دار تنظیم میشه یه نفس نبافی کمردرد نمیگیری، با قلاب انگشت لای چله نمیره که زخم بشه فقط یه قسمت دست یه پینه ظریف و ناپیدا میشه