2777
2789

سلام به همگی. 4 سال پیش موقع بارداری روی دو تا گونه ام لک قهوه ای زد بعد بارداری هم بود ولی کمرنگ تر شد. الان یه مدته وحشتناک پررنگ شده و همه بهم میگن چرا پوستت اینجوری شده؟ فکر کنید پوستم روشنه بعد یهو دو تا لک بزرگ قهوه ای متقارن 2 طرف صورتم.

لطفا اگر راهکاری بلدین بهم بگید ممنون میشم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط دکتر میتونه کمک کنه ولی ضد آفتاب و زدن سرم ویتامین سی هم قبل خواب و هم قبل ضد آفتاب از لک و چروک ...

ممنون عزیزم آره باید حتما برم دکتر خیلی سر سری گرفتم از اولش نرفتم الان هم که دیگه ناجور شده

یکی از اشناها دقیقا همینطوری شده بود پوست سفید و صاف دوتا لکه اورده بود میگف هررررر چی دکترپوست رفتم جواب نداد اخری پیش ی دکتر عمومی رفته فک کنم اگه اشتباه نکنم بهش ترتینویین با یچی دیگه داده هر شب لایه نازک فقط رو لک بزنه ۶۰_۷۰درصد لکش رفته بود..

میگف ایقد کرم گرون زدم هیچکدوم جواب نداد

یکی از اشناها دقیقا همینطوری شده بود پوست سفید و صاف دوتا لکه اورده بود میگف هررررر چی دکترپوست رفتم ...

لایه بردار واسه من جواب برعکس داد و بدتر شد.پوستم نازکن جای داغ و کویری هم زندگی می کنم

سلام عزیزم خوبی؟ یه جا نظرتو خوندم که معده درد عصبی داشتی سال ۹۸ میخواستم ببینم خوب شدی اگه آره چه ج ...

سلام عزیزم. انشاالله خدا بهتون سلامتی بده. من 3 سال دارو خوردم چندین بار آنداسکوپی شدم و به شدت زجر کشیدم. کارهایی که بهم کمک کرد: رعایت سفت و سخت رژیم غذایی. به موقع خوردن داروهام و سعی کردم با کمک خانواده مشکلات عصبیمو کنترل کنم. یه چیزی هم که حداقل برا من معجزه کرد خوردن حدود 40 روز پشت سر هم پودر شیرین بیان بود که بعد از اون معده ام خیلی بهتر شد. البته پودر شیرین بیان برای افرادی که دیابت و فشار خون و مشکلات قلبی دارن ممنوعه همچنین اگر تو بارداری مصرف بشه باعث سقط میشه.