2777
2789
عنوان

امتحان ادبیات

3203 بازدید | 38 پست

خدا لعنت کنه این سنجش این آموزش پرورش خراب شده رو خواهرم دیروز از ۶ صب تا ۳ صبح درس خوند بازم خراب کرد 

انقد خراب کرد 

خب یهو بگین برین دانشگاه ازاد دانشگاه دولتی واسه اونایی هس ک پارتی دارن کثافتا لجن

لعنت بهشون پلشت ها طراح سوال بخدااا که فقط میخواست ما بیوفتیم این همه سخت داده اصلا واقعا انصاف نبود 

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤌🥲💔خیلی بد بود

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

لعنت بهشون پلشت ها طراح سوال بخدااا که فقط میخواست ما بیوفتیم این همه سخت داده اصلا واقعا انصاف نبود

چون اشغالن!

من خودم دوران خودم دعا میکردم نهایی باشه آسون باشه 

چیه بابا یهو بگید واسه سهمیه داره 

میخاس کنکور ثبت نام کنی فرزند فلان درد و کوفت سرطان

امتحان نهایی ک این طوری 

من ک ب خواهرم گفتم ول کن دیگ برو آزاد حیف وقتت

پاس میشه خواهرت؟

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

من با اینکه ادبیاتم خوبه از نظرم سوالا سطحش بالا بود 

نگران نباشید نمره پایینتر تراز بدی نمیده اینجوری 

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بعد از دیروز هزار نفر تاپیک زدن نسل جدید رو بخاطر معدل مسخره میکنن

دلیلش اینه دانش آموز ندارن نمیبینن چ زجری داریم میکشیم ما

من خودم چندساله پشت کنکورم

هیچکی باور نمیکنه ما میخونیم ولی خراب میشه😂🙂

بخدا دیگه سر شدم

چون اشغالن!من خودم دوران خودم دعا میکردم نهایی باشه آسون باشه چیه بابا یهو بگید واسه سهمیه داره میخا ...

منم آنقدر خوندم ادبیات بخدا دو بار کتاب رو خوندم کامل دستور و معنی و همه چی ولی لامصب خیلی سخت داده بود واقعا انصاف نبود 

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️

طراح هرچی عقده و بدبختی تو زندگیش داشت میخواست سر ما خالی کنه مشکلشون چیه واقعا که اینطور سوال میارن

اره خدا ازش نگذره 

ببینید دوستان واقع بین باشید. متاسفانه هیچکس بهتون نمیگه واقعیت چیه. قبولی تو دانشگاه از روی تراز شما هستش. تراز هم از روی میانگین نمرات ساخته میشه. وقتی میانگین نمرات فارسی دوازدهم رو شما ازش بالاتر باشید، تراز عالی بهتون میده. مثلا میانگین شده ۱۰. شما اگه ۱۷ بگیرید، با ۱۹ فرقی نداره. چون فاصله شما از میانگین خیلی بیشتره.

بعدشم مگه نمی‌گید سخت بوده؟ پس اگه سخت بوده، برای همه سخت بوده نه فقط شما پس همه خراب کردن. اینطوری شرایط خیلی تغییر نمیکنه.

۱۷ ساله، از ناکجاآباد. 
اره خدا ازش نگذره

اینا اگه دانش آموز نمره خوبی بگیره انگار واسه خودشون افت داره میگن اره امتحان ما سطحش ساده بود که نمره خوبی گرفتن 

خدا لعنتشون کنه با این سیاست مسخرشون 

.