2777
2789
عنوان

دیدار اول

142 بازدید | 26 پست

آقایون سرزمینم میرید دیدار اول با ی خانومی عایا برنامه نمیریزید؟ مثلا فلان لباسمو بپوشم قبلش ی دوش بگیرم و خوش بو باشم..ب موقع برسم ؟ و خانومای قشنگ شما میبینی هیچکدومو رعایت نکرده ..نه ب خودش رسیده نه ی لباس مناسب نه سر تایم اومده باشه..چ حسی میگیرید؟

این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس بدی میگیرم احساس میکنم برای اهمیت نداشته

پس منطقیه ک دوس نداشته باشی ب آشناییت ادامه بدی..وقتی بار اول برات وقتی نذاشته دیگه دفعات بعدی ک راحت تر میشید قطعا بیخیال تر میشه

پس منطقیه ک دوس نداشته باشی ب آشناییت ادامه بدی..وقتی بار اول برات وقتی نذاشته دیگه دفعات بعدی ک راح ...

دقیقا 

یه احتمال دیگه هم وجود داره که همیشه همونه و کلا به خودش نمیرسه که این از مورد اول برای من بدتره

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️

اگر چنین اتفاقی می‌خواست بیفته، سعی می‌کردم همونی باشم که همیشه هستم و چیزی به نمایش بگذارم که با وا ...

ینی چی مثلا میدونی ساعت ۶ ملاقات داری و قبلش نه دوشی و نه رسیدگی کوچیکی ک حداقل تو ی انتخاب لباس داشته باشید؟ و از همه مهم تر خوابت ببره؟ 

دقیقا یه احتمال دیگه هم وجود داره که همیشه همونه و کلا به خودش نمیرسه که این از مورد اول برای من بدت ...

خب چرا بعضیا میگن فرضت مجدد بده وخودش اصرار داره ک من دفعه بعد تیپ مناسب تری میزنم؟ خب تو خودت بودی خودتم سلیقه من نبوده..در حالی ک تو عکسا خیلی مناسب تر بودن

ینی چی مثلا میدونی ساعت ۶ ملاقات داری و قبلش نه دوشی و نه رسیدگی کوچیکی ک حداقل تو ی انتخاب لباس داش ...

قاعدتاً اگر با عزیزی برای رقم زدن اتفاق مهم، قرار بگذارم این قرار رو از زمان‌های مرده و بین دو نیمه‌ای انتخاب نمی‌کنم.

اما منظورم اینه که تو تمام مراحلی که برای ازدواج شکل می‌گیره، پس زمینه‌ی رفتارمون صداقت تمام و کمال باشه و برای خوشآمد طرف مقابل و جلب نظرش، تو جنبه‌های مختلف دست به تظاهر  نزده باشم.

دستشون درد نکنه ..پس ما پر توقعیم

صدسال پیش تابستون همسایمون یه کیس رو معرفی کرده بود.ساعت ۴ اومد ام دی اع کار بود بینهایت شلخته حتی دستاشم نشسته بود با بو عرق و بو گند دهنش یه ساعت منتظرش موندم تا اومد انقدرم اعتماد به نفس داشت که میگفت خانوم فلانی درجریانه من خیلی سخت پسندم و هرکسی رو نمیرم ببینم!!یه چند دیقه تو خیابون راه رفتیم بعد گفت گشنته بریم چیزی بخوربم من که عارم میشد با این اصلا راه برم گفتم نه ناهار خوردم رفت یه فستفودی برا خودش سیب زمینی سفارش داد.تا اماده شه هم بحث رو کشوند به اینکه میدونی س...چیه و اینا کلی چرت و پرت دیگه که جوابشو ندادم   گفتم تا سفارشت  رو بیارن من این بغل روسریا رو ببینم بعد حرف میزنیم که رفتم که رفتم خوشبختانه اون موقع موبایل نه من داشتم نه اون 

ماهِ درخشنده چو پنهان شود                                    شب پرهِ بازیگر میدان شود...
قاعدتاً اگر با عزیزی برای رقم زدن اتفاق مهم، قرار بگذارم این قرار رو از زمان‌های مرده و بین دو نیمه‌ ...

درسته..پس نظرتون اینه ایشون اخلاق شخصیتیشون نشون میده ک ی ادم تقریبا همینجوری میپوشه و زیاد اهمیت به تایم و قرار و وقت گذاشتن طرف نداره..یجورایی بی برنامه و راحت ؟ منم تظاهر نخواستم عکسایی ک دیدم ازشون مرتب و مناسب پوشیده بودن توقع اینقد بیخیالیو نداشتم ولی طبق صحبتتون این ادم همینه و فرصت بعدیم صرفا داره نمایش میده و میلش نیس

من برام خیلی مهمه چون خودم شخصا خیلی به خودم میرسم

بله منم همینطورم..نمیگم خیلی شیک و خوشگلم..ولی در حد این ک تمیز و باوقار ب نظر بیام رفتار میکنم و سعی میکنم همونجور ک خودم دوسددارم ببینم ب خودمم برسم ..و این رفتار ب من جز بی احترامی چیزی نشون نداد

بله منم همینطورم..نمیگم خیلی شیک و خوشگلم..ولی در حد این ک تمیز و باوقار ب نظر بیام رفتار میکنم و سع ...

حق داری عزیزم وقتی ی آدم حتی به خودش احترام نمیزاره به خودش برسه برا شما هم احترامی قرار نیست بزاره حداقل آدم ی دوش و لباس مرتب و رعایت کنه هم به خودش احترام میزاره هم به آدمی که قرار گذاشته من واقعا نمیتونم آدمایی که به ظاهرشون نمیرسن به خصوص حموم رفتن و لباس تمیز احترام بزارم