آقایون سرزمینم میرید دیدار اول با ی خانومی عایا برنامه نمیریزید؟ مثلا فلان لباسمو بپوشم قبلش ی دوش بگیرم و خوش بو باشم..ب موقع برسم ؟ و خانومای قشنگ شما میبینی هیچکدومو رعایت نکرده ..نه ب خودش رسیده نه ی لباس مناسب نه سر تایم اومده باشه..چ حسی میگیرید؟
حق داری عزیزم وقتی ی آدم حتی به خودش احترام نمیزاره به خودش برسه برا شما هم احترامی قرار نیست بزاره ...
هم عقیده هستم باهاتون..اونم ی فصلی ک صب پاشی تا ظهر هیچکاری نکنی دوش لازم میشی..ماشالا چارستون بدنتم سالمه..ی دوش گرفتم هیییچ هزینه ای نداره و ی لباس باوقار از کمدت پوشیدن و البته تایمتو تنظیم کنی این نشون میده تو زندگی برنامه داری
دقیقا من خیلی وقتا قرار بوده ی نفرو هفت صبح ببینم ساعت پنج و نیم بیدار شدم دوش گرفتم لباس مرتب انتخا ...
دقیقا من ی هفته تموم سعی کردم چی بپوشم مناسب باشم یکم نه تظاهر کنما نه ی چیزی ک دوس دارم باشم باشم، عکسای منو دیدن تقریبا لباسای مناسب این فصلم تو عکس بوده بزار یچیز جدید بگیرم و بفهمه ک برام مهم بوده و دوسدداشتم جدید ببینتم در عین حال ک سلیقمم ببینه از دو ساعت قبلش آماده شدم و همراهم عطر بردم ک اگر از استرس عرق کردم داشته باشم ..و اصا رفتار و دیر اومدنش باعث شد کلا حسم سرکوب شه ..حس کنم ارزش اینو نداشتم ک برام بخواد دو ساعت وقت بزاره ب موقع بپوشه ب موقع بیاد
خوشبحالتون جسارت اینو داشتین صحنه رو ترک کنین من اینقد بیخودی دلسوزم دلم نیومد ناراحتش کنم و نرفتم.. ...
واقعانم همینه چون بعد ازدواج میگه مگه منو ندیدی چطور بودم میخواستی قبول نکنی زور که نبود من همینم.اینکه فکر کنیم بعدا درست میشه اشتباهه جبران ناپذیره.حتی بعضیا تو مدت اشنایی هم وانمود میکنن ادم مرتب و تمیزی هستند بعد دیگه ول میکنن چه برسه به اینکه از اولم پررو پرو بگن من همینجوریم همینی که هست
ماهِ درخشنده چو پنهان شود شب پرهِ بازیگر میدان شود...
آقایونی که برنامه ندارن، آدمشون یه کم بیمبالات یا کمتوجه به خودشونه. خانومایی هم که رعایت نمیکنن، معمولاً یا براشون مهم نیست یا حالشونو ندارن. توی دیدار اول، این چیزا خیلی تأثیرگذاره. اگه طرف مقابل این اصول ساده رو رعایت نکنه، حس میدی براش جدی نیست یا اهمیتی نمیده. تو که میری، باید مرتب باشی و سر وقت؛ اونا هم اگه اینجوری باشن، خیلی راحت دلسرد میشی.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!
آقایونی که برنامه ندارن، آدمشون یه کم بیمبالات یا کمتوجه به خودشونه. خانومایی هم که رعایت نمیکنن، ...
من ک سعی کردم ب خودم برسم و طبق معمول همیشه مرتب و خوب باشم..و همچنین با توجه ب این ک مسیرم طولانی بود و بی وسیله سعی کردم ب موقع برسم با تاخیر پنج دیقه ای