2777
2789
عنوان

دیشب کلی گریه کردم باردارم

141 بازدید | 15 پست

من تازه باردار شدم هنوز پنج هفته اس دل درد و کمر درد دارم و شاغل هم هستم 

دیشب مهمانی خونه اقوام همسرم دعوت شدیم که من گفتم چون بزرگترا زیادن و قطعا باید اونهمه ظرف رو من و عروس خانواده بشوریم خطرناکه و من نمیخوام بفهمن باردارم چون هنوز نه قلب بچه تشکیل شده نه اصلا معلومه که میمونه یانه 

به همسرم گفتم بهشون بگو ما جایی قبلا قول دادیم و عذر خواهی کن همسرمم اوکی داد

بعدش مادر همسرم زنگ زد و من درست نشنیدم چی گفت اما داشت غر میزد که خیلی کار زشتی کردین نیومدین!

همسرم گفت خب نمیتونه زیاد وایسه کمر درد داره و ...

خلاصه آخرش اعصابش خورد شد و تلفن رو قطع کرد و برگشت به من گفت از دست تو من چیکار کنم!!!

منم تو بارداری خیییلی حساس شدم سریع زدم زیر گریه و یه عالمه گریه کردم 

به نظرتون با مادر شوهرم چیکار کنم از همین اول کار داره اذیت می‌کنه وای به روزی که بچه به دنیا بیاد 

هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...

عزیزم شرایطتو بگو ک بارداری

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ول کن بابا نرفتین امروز به شوهرت بگو بریم خونه مادرش که شوهرت فکر بد نکنه

حتما برو بگو حاام خوب نبود اصلا اینا 

به دل نگیر سنو قلب که دادی بهشون بگو که نه ازت کار بکشن نه چیزی

بچه با این چیرا طوریش نمیشه

الهی که سلامت به دنیا بیاد

😑خب نخاستین برین‌اگر هم میرفتید‌ و فقط مینشستید‌ اونموقع هم غر می‌زدپس بنابراین ولش

دقیقا واقعا فازشو نمیدونم 

ما دیشب قرار بود بریم شام بیرون خودمون 

با غر زدناش رابطه مارو همیشه خراب میکنه 

بعدم مگه من بخاطر خودم میگم؟ کیه که از مهمونی بدش بیاد؟

آدم ماه های اول خیلی باید مراقب باشه 

هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...

عزیزم شرایطتو بگو ک بارداری

مادرشوهرم میدونه 

مادرشوهرم میدونه

خب میرفتی شایدم بت نمیگفتن ظرف بشوری

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

ول کن بابا نرفتین امروز به شوهرت بگو بریم خونه مادرش که شوهرت فکر بد نکنهحتما برو بگو حاام خوب نبود ...

مادرشوهرم میدونست باردارم با اینکه میدونست دلیل نیومدن چیه اینجوری گفت 

خب میرفتی شایدم بت نمیگفتن ظرف بشوری

من میشناسمشون 

تا حالا نشده برم و نشورم یه بار بخاطر همین کار زیاد برگشتم خونه لکه بینی شدم 

آها پس بی خیالپروفایلت رو دیدم دلم خاستبا این که اهل چیپس اصلا نیستم😅

وااای عزیزم ببخشید😅❤️

سریع برو بخر با ماست بخور😋😋😋

من میشناسمشون تا حالا نشده برم و نشورم یه بار بخاطر همین کار زیاد برگشتم خونه لکه بینی شدم

خدا توو دلیت رو براتون نگه داره عزیزم.. امیدوارم از الان به بعد دیگه از این اتفاقا پیش نیاد و با خیاله راحت دورانه بارداریتو سپری کنی

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
من میشناسمشون تا حالا نشده برم و نشورم یه بار بخاطر همین کار زیاد برگشتم خونه لکه بینی شدم

خب پس بیخیال محل نده گریهم نکن دیگه مهم اینه نرفتی و استراحتتو داشتی از این ب بعدم همینکارو کن

خدا توو دلیت رو براتون نگه داره عزیزم.. امیدوارم از الان به بعد دیگه از این اتفاقا پیش نیاد و با خیا ...

ممنونم عزیزم بابت مهربونیت