2777
2789
عنوان

شیمی فراهانی یا بازرگان

330 بازدید | 10 پست

سلام ثبت نام 1405 شروع شده

من خودم اشتراک الماس رو دارم و توش بازرگان هم هست

روش حلشون تو سوالای مسئله ای یکسانه

ولی روش درس دادن فراهانی با انرژیه

و بازرگان نکات بیشتری میگه

بنظرتون کدومو بگیرم

کاربر اقا هستم 

ببین با کدوم بیشتر ارتباط میگیری من به شخصه یه سری مسخره بازی های فراهانی رو اصلا خوشم نمیومد

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هادیان بودم 

بازرگان تموم جزوهاشو پرینت گرفتم ولی نتونستم باهاش ادامه بدم کسل میشدم ولی کتابش عالیه

و اصل کلاس و تدریس آفلاین بود و سرکلاس فقط تست بود

آنه !  تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه هاي مبهم كودكيت از تنهايي معصومانه دستهايت آيا مي داني كه در هجوم دردها و غم هايتو در گير و دار ملال آور دوران زندگيت حقيقت زلالي درياچه نقره اي نهفته بود؟آنه !اكنون آمده ام تا دستهايت رابه پنجه طلايي خورشيد دوستي بسپاري در آبي بيكران مهرباني ها به پرواز درآيي و اينك آنه شكفتن و سبز شدن در انتظار توست... در انتظار تو

من هادیان بودم بازرگان تموم جزوهاشو پرینت گرفتم ولی نتونستم باهاش ادامه بدم کسل میشدم ولی کتابش عالی ...

ببخشید کلاس هادیان چطوره من میخوام احتمالا کلاسشو برم
درصدتون تو ازمونا چطوره بود
و اینکه میتونستید خودتون هم مثل استاد تست هارو حل کنید

کاربر اقا هستم 

ببخشید کلاس هادیان چطوره من میخوام احتمالا کلاسشو برمدرصدتون تو ازمونا چطوره بودو اینکه میتونستید خو ...

نرفتم سرکلاساش درنهایت😂ولی کانال تلگرامش عضو شید هردبیری خوب و بد داره اما بهتر از بازرگانی من چون خیلی عقب موندم و دبیر عوض کردم دیگه نرسیدم اما وقتی یازدهم بودم راضی بودم

آنه !  تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه هاي مبهم كودكيت از تنهايي معصومانه دستهايت آيا مي داني كه در هجوم دردها و غم هايتو در گير و دار ملال آور دوران زندگيت حقيقت زلالي درياچه نقره اي نهفته بود؟آنه !اكنون آمده ام تا دستهايت رابه پنجه طلايي خورشيد دوستي بسپاري در آبي بيكران مهرباني ها به پرواز درآيي و اينك آنه شكفتن و سبز شدن در انتظار توست... در انتظار تو